14 °

max 14 ° / min 9 °

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nevjerovatno ponašanje igrača Barselone

Fudbal

Comments 0

Nevjerovatno ponašanje igrača Barselone

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Barcelona je s dosta problema ušla u novu sezonu La Lige jer je Ernesto Valverde ostao bez nekoliko itekako važnih igrača.

Katalonski klub u prvom kolu poražen je u gostima protiv Bilbaa sa 1:0. Valverde zbog povrede u ovom meču nije mogao računati na Lionela Mesija, a da stvar bude gora u prvom poluvremenu povrijedio se i Luis Suarez.

Međutim, tu nije bio kraj agoniji Barselone. Naime, juče je saopšteno da se na ovom meču povrijedio i Osmane Dembele koji će zbog istegnuća zadnje lože van terena biti oko pet sedmica što je sigurno problem za Valverdea.

Zbog povreda Mesija i Suareza trener Barse u napadu skoro da nema rješenje nakon što je klub prodao Malkoma, a na pozajmicu poslao Kutinja. Dembele je trebalo da bude jedna od glavnih okosnica, ali se povrijedio već u prvom meču.

Dembele je plaćen oko 140 miliona eura i ovo mu je već šesta povreda, a o ponašanju van terena ne treba ni pričati. Naime, francuski napadač ponovo je izazvao bijes čelnika Barse jer je dan nakon poraza u BIlbau otputovao za Senegal.

On je već tada bio povrijeđen, ali je to krio od ljekarskog tima i odlučio je da otputuje za Senegal. Madridska Marka piše da su iz ljekarskog tima u subotu zakazali detaljne preglede kako bi vidjeli da li je Dembele ozbiljnije povrijeđen, ali je on otišao za Senegal i isključio mobilni telefon kako niko ne bi mogao da ga "uznemirava".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR