17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ronaldo: Stidio sam se zbog optužbi

Fudbal

Comments 0

Ronaldo: Stidio sam se zbog optužbi

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da se stidio zbog optužbi da je silovao jednu ženu u Las Vegasu.

Amerikanka Ketrin Majorga optužila je Ronalda za silovanje u jednom hotelu u Las Vegasu, u junu 2009. godine. Fudbaler Juventusa je negirao optužbe.

Istraga je prvobitno završena 2009. godine, ali je ponovo pokrenuta prošlog avgusta, prije nego što je Majorga podnijela tužbu, kada je iznijela detalje koje je u prvo vrijeme sakrila.Ona je rekla da je skupila hrabrost da kaže šta se dogodilo poslije osnivanja pokreta "I ja" (MeToo). Tužilaštvo je u julu saopštilo da slučaj neće biti procesuiran pošto nema dovoljno dokaza, a građanska parnica je i dalje u toku.

"Igraju se sa tvojim dostojanstvom. Teško je. Imaš djevojku, imaš porodicu, imaš djecu. Kada se igraju tvojim poštenjem, loše je, teško je. Sjećam se da sam jednog dana sjedio u dnevnoj sobi sa djevojkom, gledali smo televizijski program i vidjeli vijesti, u kojima su govorili da je Kristijano Ronaldo uradio ovo i ono. Čuo sam da moja djeca dolaze i promijenio sam program, pošto sam bio posramljen. Promijenio sam kanal da Kristijano mlađi ne bi vidio da pričaju loše o njegovom ocu, u veoma lošem slučaju", rekao je Ronaldo u intervjuu sa Pirsom Morganom u emisiji "Dobro jutro Britanijo", koja će biti emitovana u utorak, prenio je Skaj.

Tokom intervjua Ronaldo je emotivno govorio o pokojnom ocu, koji je 2005. godine umro od ciroze, u 52. godini. Ronaldo se rasplakao kada je gledao video snimak oca koji ga hvali u izjavi za jednu norvešku televiziju. 

"Nikada nisam vidio taj snimak. Nevnerovatno. Mislio sam da će intervju biti smiješan, nisam očekivao da ću plakati. Ali, nikada nisam vidio ove snimke. Ne znam gdje si... Moram da pokažem porodici. Nisam poznavao oca 100 odsto. On je bio pijanac. Nikada nismo vodili normalan razgovor. Bilo je teško. Biti najbolji, a on da ništa od toga ne vidi, da ne vidi kako dobijam nagrade, šta sam postao", rekao je Ronaldo.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR