11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Problemi u Interu, saigrači spriječili tuču

Fudbal

Comments 0

Problemi u Interu, saigrači spriječili tuču

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Nevolje u Interu. Poslije idiličnog starta u Seriji A počeli su i prvi problemi za Neroazure. Romelu Lukaku je postigao dva gola u uvodne dvije utakmice sezone, a zatim odigrao dva meča ispod očekivanja. Snažni belgijski centarfor se izgleda još nije privkao na Inter i Antonija Kontea.

Zbog problema s leđima Lukaku je izašao iz igre u 65. minutu utakmice italijanskog prvenstva protiv Udinezea, a nije oduševio ni u mršavom remiju u utorak protiv Slavije iz Praga u Ligi šampiona.

Gazeta delo Sport piše danas čak i kako se usljed frustrirajućih nastupa Belgijanac poslije utakmice sa Česima zakačio s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem, koji takođe nije oduševio u Interovoj prvoj utakmici u Ligi šampiona ove sezone. Belgijanac je navodno nakon utakmice stao pred saigrače i od njih zatražio ofanzivniji pristup ubuduće što je zatražio i trener Antonio Konte.

Međutim, Marcelo Brozović je u toj kritici pronašao sebe i započela je žustra rasprava, koja je bila sve samo ne prijateljska, a završila se unošenjem u lice. Navodno su se dotakli i čelima, ali ruke nisu podizali, vjerovatno više zahvaljujući intervenciji ostalih saigrača, nego vlastitoj kontroli.

Gazeta dodaje na kraju i kako se svađa smirila kada su ih saigrači rastavili, ali su Brozović i Lukaku odbili da se rukuju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR