6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Bili smo pod velikim pritiskom, skoro tri sata smo putovali do stadiona"

Fudbal

Comments 0

"Bili smo pod velikim pritiskom, skoro tri sata smo putovali do stadiona"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Mlada reprezentacija Crne Gore odigrala je bez golova na gostovanju Izraelu u svom šestom meču u grupi 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Utakmica, čija prvobitna lokacija je bila Ramat Gan, odigrana je u Haifi iz, kako je navedeno, bezbjednosnih razloga. Zatim je početak meča pomjeren za 35 minuta, jer naša selekcija nije bila u mogućnosti da na vrijeme stigne u drugi grad. Ipak, sve to nije poremetilo izabranike Miodraga Vukotića, koji su na kraju propustili nekoliko šansi za osvajanje sva tri boda.

- Rezultat za nas je mogao da bude bolji, jer smo u drugom poluvremenu imali nekoliko opasnih napada i dva promašena zicera Vukotića i Miličkovića. Ostaje žal zbog tih šansi, ali ovo je svakako pozitivan rezultat za nas, nakon tri vezana poraza. Moram reći da su igrači pokazali karakter zbog svega što se dešavalo, od dolaska ovdje bili smo pod velikim pritiskom, skoro tri sata smo danas putovali do stadiona, a utakmica je kasnila zbog svega toga, istakao je selektor Vukotić.

Za četiri dana U-21 selekcija Crne Gore odigraće prijateljski meč sa Poljskom. Duel se igra na ,,DG areni“, sa početkom u 15 časova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR