14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Junajted digao ruke, Interu otvoren put

Fudbal

Comments 0

Junajted digao ruke, Interu otvoren put

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Polako se kristališe situacija oko Kristijana Eriksena. Od danas je jedan kandidat manje za potpis danskog veziste iz Totenhema.

Dobro obaviješteni Skaj Sports je kao „breaking“ lansirao vijest da je Mančester Junajted i definitivno odustao od dovođenja Eriksena u povom prijelaznom roku i da je igrač najbliži prelasku u Inter.

Mančester Junajted je uz Real Madrid i Inter bio klub koji se najčešće u proteklih godinu dana dovodio u vezu sa Eriksenom, mada su se pominjali i Pari Sen Žermen, Juventus, Ateltiko Madrid...

Eriksen je odbio sve ponude Totenhema za produžetak ugovor koji mu ističe na ljeto i od 1. januara je slobodan da bez saglasnosti Spursa potpiše predugovor sa drugim klubom za naredno ljeto. 

Real Madrid je odavno stavio Eriksena na listu želja, ali je povratak Zidana u klub iskomplikovao stvari. 

Sada je u pol poziciji Inter. Direktor Đuzepe Marota se u Juventusu specijalizovao za besplatne transfere (Pogba, Pirlo, Ljorente, Evra, Alves, Kedira, Džan...), u Inter je po istom receptu doveo Dijega Godina, a od novembra punom parom radi na Eriksenovom transferu. 

Marota je ponudio Eriksenu ugovor na četiri godine vrijedan 10.000.000 eura po sezoni kojim bi ga učinio najplaćenijim igračem u ekipi i najplaćeniji u ligi poslije Ronalda.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR