11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Inter dobio i drugo pojačanje, navijači čekaju "bombu"

Fudbal

Comments 0

Inter dobio i drugo pojačanje, navijači čekaju "bombu"

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Inter će danas dobiti novo pojačanje. Viktor Mozes stigao je u Milano, danas će i na ljekarske preglede. Bio je u Feneru koji nema para da plaća igrače, Nigerijac je i dalje fudbaler Čelsija na pozajmici, a Lampard nema ništa protiv da Mozes preseli u Inter.

Tako će Afrikanac ponovo sarađivati sa Konteom, klod koga je bio otkriće u formaciji 3-5-2 u šampionskoj godini Čelsija. On će stići na pozajmicu sa pravom otkupa.

Mozes je drugo pojačanje Intera, poslije Ešlija Janga, ali se ono pravo još čeka. Šta se dešava povodom Kristijana Eriksena?

Pregovori su u toku, ali Totenhem ne popušta, oni ne pristaju na cijenu od 15 miliona eura koliko nude Italijani, ali Danac pristiska klub da ga pusti. Navodno, Inter je spremio i rezervnu opciju, Rodriga De Pola iz Udinezea, ali to je tek utješna nagrada, navijači se nadaju Eriksenu, trebalo bi da stigne i Žiru ako prodaju Politana. Time bi prijelazni rok bio završen na najbolji način, dovođenjem pokera igrača pojačaće konkurenciju i probati da preotme titulu Juventusu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR