16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Bolje vam je da ne pričate, srešćemo se"

Fudbal

Comments 0

"Bolje vam je da ne pričate, srešćemo se"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Cio svijet protiv Mančester Sitija. Naslađuje se fudbalska planeta odlukom UEFA da izbaci Građane na dvije godine iz evropskih utkamica, a jedan od prvih koji se javio da pozdravi takav potez krovne organizacije je Đozep Marija Bartomeu, prvi čovjek Barselone.

Likovao je, bez ustručavanja.

„Želio bih da zahvalim UEFA na primjeni pravila finansijskog fer-pleja. Fantastičan posao je posljednjih godina urađen na tom polju. Mi imamo prirodne investicije i podržavamo UEFA u svemu što radi kako bi održala fudbal čistim“, rekao je početkom sedmice Bartomeu, svjestan da je s puta ka trofeju Lige šampiona sklonjena jedna, i to glomazna, prepreka, pod uslovom da Sud za sportsku arbitražu u Lozani ne prihvati žalbu Engleza.

A advokati Sitija spremaju obimnu dokumentaciju, u pokušaju da dokažu da su nevini. Najavljuju kontru, toliko su uvjereni daće pobijediti da je Pep Gvardiola riješio da vrati lopticu u dvorište predsjednika Barselone.

„Prvo da ga obavijesitm da ćemo se žaliti. Moj savjet ljudima u Barseloni je da ne budu previše glasni po ovom pitanju, jer smo svi nekad umiješani u nešto. Iskoristićemo sva pravna sredstva, a nadam se da ćemo se u budućnosti, u Ligi šampiona, sresti baš sa Barselonom“, djeluje da je Gvardiola želja revanša bivšem klubu zbog trenutnih rukovodilaca.

Istih onih koje radio Kadena SER tereti da su unajmili agenciju s ciljem da posredstvom društvenih mreža blati ugled aktuelnih i bivših članova Barselone. Između ostalih, baš Gvardiole.

„Ne znam da li su me špijunirali, ali znam da za to nema potrebe, jer me dobro znaju“, dodao je Pep.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR