7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Juventus već donio odluku o Sariju?

Fudbal

Comments 1

Juventus već donio odluku o Sariju?

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

U Juventusu alarm, meč sa Interom biće igran pred praznim tribinama u neđelju uveče, spekuliše se da će to biti odluka za Sarija, poslije šokantnog poraza u Lionu.

Kažu da su čelnici šokirani indolentnišću ekipe, Sarijevom pričom o nedosuđenom penalu, jer takve stvari u Juventusu se posmatraju kao alibi.

I neke izjave Bonučija nakon meča su pokazale da svlačionica sumnja u Sarija, ali Juve nema mnogo rješenja. Alarm je upaljen, Anjeli je razgovarao sa Paratićijem i Nedvedom, odgovornost sportskog sektora je najveća.

Predsjednik je želio da Alegri ostane, zatim imao ideju da poslije neuspjeha u potjeri za Gvardiolom, dovede Inzagija, saradnici su ga ubijedili da je Sari rješenje.

Sada se čini da svi peru ruke, da je trener ostavljen na cjedilu, pa čak kolaju priče da bi mogao da dobije otkaz za vikend ako Inter pobijedi na praznom "Alijancu".

Juventus će sigurno igrati Ligu šampiona, ako i izgubi titulu poslije osam godina, nije smak svijeta. Ali, samo jedna stvar može da spasi Sarija otkaza na kraju godine, a to je Liga šampiona. Naime, mediji ponavljaju da ni dupla kruna neće biti dovoljna, jer Juventus ima daleko najjači tim u Italiji, mnogi tvrde i najujednačeniji u Evropi, a muči se i daleko je od igre. Zbog toga, u ovom trenutku, budućnost Sarija ne samo da ne djeluje izvjesno, već je većina sigurna da i sa titulom u džepu na ljeto odlazi...

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

bastadur

Los izbor trenera...to i navijaci misle... vecinom...