10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Del Pjero ima prijedlog za kraj Serije A

Fudbal

Comments 0

Del Pjero ima prijedlog za kraj Serije A

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Proslavljeni as Juventusa i italijanskog fudbala Alesandro Del Pjero ima svoju viziju na koji način bi trebalo da se okonča šampionat na "čizmi".

Prijedloga je mnogo. Predsjednik FS Italije Gabrijele Gravina učiniće sve da se prvenstvo završi, makar i u julu i avgustu, iako je već na hiljade ljudi izgubilo život u borbi sa koronavirusom.

Del Pjero se donekle slaže sa takvim prijedlogom, ali da, ukoliko se stvore adekvatni uslovi, to bude bez prisustva publike.

"Naravno da nije lako garantovati da će na stadionima sve biti u redu. Međutim, ako se steknu uslovi da se do kraja sezone igra bez gledalaca, bilo bi to odlično za navijače koji jedva čekaju da kod kuće ubijaju vrijeme gledajući svoju omiljenu ekipu", rekao je slavni Italijan.

''Naravno da će postojati strah u pojedinim situacijama, ali sportisti su jaki, oni problem mogu prevladati. Kada se nastavi sa igranjem, sigurno će biti pada u fizičkom i psihološkom aspektu, jer trenirati na terenu i u kući nije ista stvar".

Popularni "Pinturikio" je na sopstvenoj koži osljetio posljedice koronavirusa. Na poslovnom planu, pošto je morao da zatvori restoran.

''Restoran sam morao da zatvorim. Teretane i svi oni objekti koji nisu neophodni za život su zatvoreni. Život se promijenio, čak će i škole biti zatvorene do kraja aprila", zaključio je Del Pjero.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR