10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UEFA 1. aprila rješava pitanja euro kupova

Fudbal

Comments 0

UEFA 1. aprila rješava pitanja euro kupova

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Jeste da je datum 1. april, ali za UEFA nije vrijeme za šalu. Za srijedu je zakazana nova video konferencija na kojoj će mišljenja ukrstiti čelnici Evropske fudbalske unije i 55 nacionalnih saveza na kontinentu.

Biće to novi sastanak na kojem će se raspravljati o budućnosti evropskog fudbala, na kojem će morati da se donesu odluke vezane kako za aktuelnu, zamrnutu sezonu, tako i za onu koja dolazi nakon nje. A, ona je po kalendaru, trebalo da krene za većinu zemalja već u julu.

UEFA je novu konferenciju najavila saopštenjem na sajtu.

„UEFA je pozvala generalne sekretare svih 55 zemalja članica na video konferenciju u srijedu 1. aprila u podne, da bismo podijelili nove informacije o napretku koji su dvije radne grupe napravile u prethodne dvije neđelje po brojnim pitanjima, kao i da prodiskutujemo o novim datumima za odigravanje utakmica.

Na sastanku će se raspravljati o temam vezanim kako za reprezentativna takmičenja i evropske kupove, tako i o temama kao što su ugovori igrača i prijelazni rokovi“, stoji u saopštenju UEFA.

Posljednja zvanična stavka Evropske kuće fudbala je bila da do 30. juna moraju sve nacionalne lige da se završe. Što sada djeluje neostvarivo. I to će morati da dođe do pomjeranja, a predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin je pomenuo opciju da se tekuća sezona „rastegne“ sve do avgusta.

Pored toga, odloženi su na neodređeno mečevi Lige šampiona i Lige Evrope, a očekuje se da u srijedu budu pomjereni i susreti baraža Lige nacija, koji je trebalo da se, po posljednjem dogovoru, igraju od 2. do 7. juna.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR