17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Da nijesam bio fudbaler, radio bih na benzinskoj pumpi

Fudbal

Comments 0

Da nijesam bio fudbaler, radio bih na benzinskoj pumpi

Izvor: B92

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kada takve riječi iznese legenda svjetskog fudbala poput Frančeska Totija, onda one izazovu pažnju u fudbalskoj javnosti.

Čuveni "princ Rima" tokom karantinskih dana u Italiji bio je gost na tamošnjem "Skaj sportu", prisjećajući se dana od Rome, u kojoj je proveo cijelu karijeru, do nacionalnog tima.

Osvajanje Mondijala 2006. godine sa Italijom definitivno je titula koju će Toti vječno pamtiti.

“Dana 19. februara sam doživio prelom noge, pukla je fibula i usput su oštećeni ligamenti. Išao sam na operaciju kod doktora Marijanija, koji je bio optimista i rekao mi da je uradio sve što je do njega i da bih mogao da se oporavim do Svjetskog prvenstva", počeo je priču Frančesko Toti.

"Narednog dana dočekalo me je iznenađenje, poruka od Lipija. Sve se odjednom okrenulo naglavačke. To mi je dalo nevjerovatnu snagu da izađem iz mračnog tunela. Na sreću, želja da zaigram na Mundijalu bila je jača od svega, jer sam znao da mi je to posljednji. Mister i saigrači su mi dali dodatnu volju da se oporavim, spremim i zaigram na šampionatu, koji smo onda i osvojili."

Nema dilemu čime bi se bavio, da nije bio fudbaler.

“Bilo koji sport, pošto ih volim sve. Sada sam dobar u veslanju, a prije toga sam bio u tenisu. A, da nisam u sportu, radio bih na benzinskoj pumpi, jer volim miris benzina. I danas kada odem na pumpu zadržim se koji minut duže nego što mi je potrebno”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR