16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vijest koja je šokirala katalonsku javnost

Fudbal

Comments 0

Vijest koja je šokirala katalonsku javnost

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Predsjednik Barselone Hosep Marija Bartomeu odlučio je da otpusti svog prvog pomoćnika, potpredsjednika Emilija Rosaua!

Ova vijest je prilično šokirala katalonsku javnost, pa i većinu uprave u klubu, zato što je upravo Emili Rosau bio Bartomeuov izbor za njegovog nasljednika na sljedećim izborima.

I sam Rosau je potvrdio da je došlo do razmimolaženja, te je očigledno razočaran ovakvim ponašanjem predsjednika Bartomeua.

"Bartomeu me je pozvao i rekao da želi da promijeni određene strukture kluba, jer je nezadovoljan pojedinim članovima, a među njima sam i ja. To za šta je okrivio mene, bilo je potpuno nelogično i rekao sam mu da o takvim stvarima ne treba da pričamo preko telefona, nego da se sastanemo kada sve ovo prođe. Zar nije mogao da sačeka još tri, četiri neđelje, pa da tada donosi odluke? Nije mi se svidio način na koji je ovo uradio", rekao je Emili Rosau.

Katalonski mediji otkrivaju da Rosau neće biti jedini koji će dobiti otkaz, jer je još nekoliko članova uprave "podbacilo" u kriznom periodu proteklih mjeseci.

Bartomeu sada praktično više nema nikog na svojoj strani, pootpuštao je još ranije drugog potpredsjednika Horhea Mestrea, tako da mnogi smatraju da ovako želi da sačuva svoju poziciju makar do sljedeće godine.

Nije tajna da mu je svlačionica okrenula leđa na čelu sa kapitenom Lionelom Mesijem, igrači su vidno nezadovoljni radom uprave, a Bartomeu na ovaj način želi da uperi prstom u druge članove kako bi sačuvao sebe, smatraju mnogi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR