10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pep dobija savršeno pojačanje u zamjenu za Sanea?

Fudbal

Comments 0

Pep dobija savršeno pojačanje u zamjenu za Sanea?

Izvor: Sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Liroj Sane želi da napusti Mančester Siti, a engleski klub nema izbora, pošto ovog ljeta ulazi u posljednju godinu ugovora.

Nije tajna da je Bajern Minhen njegova velika želja, ali i Bavarci jedino u Saneu vide idealno pojačanje, pošto Filipe Kutinjo nije opravdao očekivanja pa se vraća u Barselonu.

Siti i Bajern nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik, ali sada bi konačno moglo to da se desi, jer Bavarci nude Lukasa Ernandesa u zamjenu za brzonogog ofanzivca.

Lukas nije ispunio očekivanja iako je Bajern platio rekordnih 80 miliona eura prošlog ljeta za dolazak iz Atletiko Madrida.

Alfonso Dejvis i David Alaba su se pokazali kao idealan tandem kao lijevi štoper i lijevi bek i djeluje da za Lukasa neće biti mjesta u startnoj postavi.

Nema dileme da bi on bio po Pepovom ukusu, jer svi znamo koliko Katalonac voli polivalentne igrače, a Francuz može da igra i kao bek i kao štoper.

Odbrana je najveća rak rana Sitija, i 24-godišnji reprezentativac i prvak svijeta sa Francuskom bi mogao da bude sjajan u tandemu sa Ajmerikom Laportom, a mogao bi da zamijeni i Mendija uz lijevu aut liniju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR