8 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Loše vijesti za Ronaldinja

Fudbal

Comments 0

Loše vijesti za Ronaldinja

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo i njegov brat Roberto uhapšeni su prije skoro tri mjeseca jer su s lažnim pasošima ušli u Paragvaj.

Ronaldinjo i Roberto su u Paragvaj došli na humanitarni događaj, a policija je već na aerodromu dobila informaciju da nešto nije u redu s njihovim pasošima. No, nisu htjeli da prave scenu na aerodromu, te su čekali da Ronaldinjo i njegov brat dođu u hotel kako bi ih uhapsili.

Oni su skoro dva mjeseca proveli u zatvoru u Asunsionu, a trenutno se nalaze u kućnom pritvoru u Paragvaju. Ronaldinjo i Roberto nemaju dozvolu da napuštaju ovu državu i sada čekaju suđenje kako bi saznali svoju kaznu.

Zanimljivo da su oni negirali krivicu i poručili su da nisu znali da su pasoši lažni iako je te teško povjerovati. Policija je uskoro uhapsila i Vilmondesa Sousu Liru koji je falsifikovao pomenute pasoše.

Sousa Lira se juče pojavio na sudu i dobio je zatvorsku kaznu od 18 mjeseci koju će provesti u Asunsionu. Još uvijek se ne zna šta će biti s Ronaldinjom i njegovim bratom, ali se očekuje da će dobiti zatvorsku kaznu od šest mjeseci. Dobra stvar za njih je što su pola te kazne već odradili

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR