10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Liverpulu i 40 medalja malo

Fudbal

Comments 0

Liverpulu i 40 medalja malo

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Jirgen Klop je odlučan da učini sve da svaki član njegovom tima dobije medalju osvajača engleske Premier lige.

Nakon što su po prvi put nakon tri decenije osvojili titulu prvaka Engleske, Redsima će biti uručeno ukupno 40 pobjedničkih medalja.

Pravilo govori da medalja ide oko vrata svakog igrača koji je tokom šampionske sezone upisao najmanje pet nastupa. Oni su prioritet, a nakon toga Liverpul može ostatak medalja da podijeli među trenerima i osoboljem kluba.

Trenutno to znači da su medalje zagarantovane 21 igraču Liverpula.

Trener Liverpula, Jirgen Klop, vjeruje da svaki igrač treba i mora biti smatran dijelom uspjeha, pa mu se pravilo o broju nastupa i medaljama nikako ne sviđa. Zbog toga je Njemac poručio da će svi igrači Liverpula dobiti medalje, čak iako ih on sam bude morao napraviti ili pokloniti svoju.

"Ao ljudi ne razumiju koliko je čitava ekipa važna da bi se osvojila liga, onda im ja, da budem iskren, ne mogu pomoći", rekao je Klop za Sky Sports, pa nastavio:

"Čak iako nemate nijedan nastup treba da dobijete medalju, ako ste dio tima treba da dobijete medalju... Ako ste drugi golman i imate manje nastupa treba da dobijete medalju jer trenirate pet miliona puta tokom godine i ako svi ne trenirate na najvišem nivou onda kao ekipa nemate šanse da osvojite prvenstvo".

"Ovi momci će dobiti medalje, 100%. Ja ću ih sam napraviti? Moju medalju 100% mogu dobiti... Zaslužuju medalju i dobiće je, ako ne od Premier lige onda od mene", istakao je Klopp.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR