11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Simeone se zbog jednog razloga posebno raduje što je Juventus ispao iz Lige šampiona

Fudbal

Comments 0

Simeone se zbog jednog razloga posebno raduje što je Juventus ispao iz Lige šampiona

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Juventus je ove sezone imao velike ambicije u Ligi šampiona, ali se ovaj tim od takmičenja oprostio već u osmini finala.

Stara dame je sinoć savladala Lion sa 2:1 na svom terenu, ali su gosti zbog gola u gostima na kraju prošli dalje. Za Juve je ovo veliki udarac jer su ove sezone očekivali da klub konačno može postati prvak Evrope.

Prije dvije godine doveli su Kristijana Ronalda kako bi to ostvarili, ali i ove sezone su posustali i to već na prvoj stepenici. Ronaldo je sinoć bio odličan jer je s dva gola donio preokret svom timu, ali jednostavno nije mogao sve sam.

Španski mediji pišu da je ovaj poraz posebno obradovao trenera Atletiko Madrida, Dijega Simeonea, čiji tim je već u četvrtfinalu. Naime, zbog jednog statističkog podatka jasno je zašto je Simeoneu drago što su Juve, ali prvenstveno Ronaldo završili s Ligom šampiona za ovu sezonu.

Kako piše Marka sada Simeone može odahnuti jer je on u nokaut fazi Lige šampiona s Atletiko Madridom gubio samo od klubova za koje je igrao Ronaldo, a to su naravno Real i Juventus.

Simeone i Atletiko nisu nikada izgubili nokaut meč Lige šampiona protiv ostalih timova, već samo ekipa za koje je igrao Portugalac. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR