14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Atletiko "pregazio" Granadu

Izvor: Screenshot

Fudbal

Comments 0

Atletiko "pregazio" Granadu

Izvor: B92

Autor: Antena M

  • Viber

Fudbaleri Atletiko Madrida su rezultatom 6:1 pobijedili Granadu u trećem kolu španske LaLige.

Atletiko Madrid je propustio prva dva kola u španskom šampionatu i odmah po povratku na teren prikazao dominantnu predstavu, pobijedivši Granadu sa 6:1.

Navijači "Jorgandžija" biće prilično zadovoljni onim što je najnovije pojačanje prikazalo, a naravno, misli se na Luisa Suaresa, koji je postigao dva gola i podijelio asistenciju.

Sve je počelo u 10. minutu utakmice, kada je Dijego Kosta glavom postigao vodeći gol za Atletiko Madrid. Do kraja poluvremena nijesmo imali previše zanimljivih stvari i izabranici Dijega Simeonea su sa prednošću otišli na odmor, prenosi B92. 

Ubrzo nakon povratka na teren, Atletiko je duplirao svoju prednost, a ovoga puta je strijelac bio Anhel Korea i to u 48. minutu utakmice, kada se odlično snašao u kaznenom prostoru Granade i Feliksovu asistenciju pretvorio u gol.

Korea je odlučio da se na najbolji način zahvali Žoau Feliksu – vrativši mu asistenciju. Tamo negdje u 65. minutu, lijepo je Korea proigrao Feliksa, koji je loptu iz neposredne blizine poslao u bliži ugao i na semaforu je stajalo 3:0 u korist Atletiko Madrida. U 71. minutu utakmice, Dijego Simeone odlučuje da napravi promjenu i da Dijega Kostu pošalje na klupu, na zasluženi odmor, a Luisa Suaresa ubaci u igru.

Urugvajskom napadaču je bilo potrebno samo 60 sekundi da se pokaže kao sjajno pojačanje, pošto je u 72. minutu asistirao Markosu Ljorenteu za visoku prednost od 4:0.

Naravno, Suares je uspio i da se upiše u strijelce na ovom meču, a to se dogodilo u 85. minutu utakmice, kada je na drugoj stativi dočekao centaršut Markosa Ljorentea i glavom poslao loptu u mrežu za velikih 5:0.

Horhe Molina je samo dva minuta nakon Suaresovog gola uspio da se upiše u strijelce i postigne počasni pogodak za Granadu.

To, ipak, nije bio konačni rezultat, pošto je posljednji gol na meču postigao upravo Luis Suares, u trećem minutu sudijske nadoknade. On je prvo snažno šutirao, pa je Rui Silva odbranio i on natrčao na odbitak i loptu poslao u mrežu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR