10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gvardiola iznio ponudu pred Mbapea

Fudbal

Comments 0

Gvardiola iznio ponudu pred Mbapea

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Pep Gvardiola nije gubio vrijeme u Parizu, osim što je stekao prednost pred revanš polufinala Lige šampiona u Mančesteru, španski strateg je boravak u Gradu svjetlosti iskoristio da uspostavi ponovni kontakt sa Kilijanom Mbapeom.

Francuski napadač kojem naredne sezone ističe ugovor, zbog činjenice da još nije produžio saradnju sa Parižanima na meti je mnogih evropskih giganata, a u vrhu liste interesenata je i Mančester Siti koji je ozbiljno shvatio trku sa Parižanima, ali i Realom i Liverpulom.

Prema saznanjima Lekipa Gvardiola je tokom gostovanja Sitija u Francuskoj stupio u kontakt sa napadačem i iznio jasan stav da želi da ga vidi u svom timu, međutim nije dobio željeni odgovor. Iako Mbape nije decidno odbio mogućnost da se preseli među Građane, nije došlo do konkretnog pomaka u pregovorima, ali takav epilog prema saznanjima istog izvora nije obeshrabrio stratega premijerligaša.

Upravo situacija na Parku prinčeva razlog je zbog kojeg su, osim Sitija, u lovu na Mbapea već mjesecima i Real i Liverpul, a procjena je da bi, u slučaju da ne dođe do obnove ugovora sa PSŽ-om, cijena Francuza pala i do 120.000.000 eura.

Kada su u pitanju finansije, izvjesno je da su svi kandidati sposobni da zadovolje apetite napadača, ali će važan faktor u odluci 22-godišnjeg fudbalera predstavljati motiv za novim dokazivanjem, a prednost Reala u odnosu na konkurente je činjenica da Mbape ne skriva želju da jednog dana obuče bijeli dres.

Sa druge strane, Siti je svjestan da hitno mora da pronađe nasljednika Serhija Aguera i golgetera na duge staze, kao i da je upravo ovo jedinstvena prilika da u svoje redove dovede Mbapea, te se očekuje da je kontakt ostvaren u Parizu samo uvertira u dalje pregovore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR