6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Piksi otkrio za koga će navijati u meču Hrvatska-Japan: Pa to je potpuno normalno

Fudbal

Comments 11

Piksi otkrio za koga će navijati u meču Hrvatska-Japan: Pa to je potpuno normalno

Autor: Antena M

  • Viber

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pričao je prvi put u Staroj Pazovi nakon neuspjeha fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru.

Piksi je govorio o izborima u Fudbalskom savezu Srbije, planovima za budućnost „orlova“, ali je i otkrio za koga će navijati na meču Hrvatske i Japana u osmini finala Mundijala (5. decembar, 16 sati).

„Šta mislite? Pa naravno, to je potpuno normalno“, bio je kratak Piksi podrazumijevaći da će navijati za Japan u kome je proveo veliki dio svog života.

„Japan je prošao grupu bez igre. Njemci i Španci su imali loptu i izgubili. Velike sile poput Njemačke, Belgije, Urugvaja nisu prošli grupu, to nije sramota. Nije sramota izgubiti, sramota je igrati kabadahijski, ponašati se bahato. Nećemo da dozvolimo da se vrijeđaju oni koji su trčali, koji su se trudili. To je zdrava grupa, cilj je da se ode na Evropsko prvenstvo“, dodao je Piksi.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Milos

@Vucedolac, Krstas Kostov Igrao je u Zvezdi, koja je u to vrijeme osvojila ligu sampiona, sta ce ti veci klub kad je tada bila najveci.

Vucedolac, Krstas Kostov

Bravo za Hrvatsku. Piksi se pere kod Srba za neuspjeh. Upitaj se Piksi koliko si vremena proveo sa Hrvatima, a koliko Japancima? Piksi nije veliki fudbaler, jer nikada nije igrao u velikom klubu, kao Savicevic. Naduvana velicina. Vidic je igracina i covjek.

Pero

Nećemo da dozvolimo da se vrijeđaju oni koji su trčali, koji su se trudili. A ti i vasi navijaci i igraci vrjedjali Albanca.