24 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

17.05.

24° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Legendarni Karager pijan intervjuisao igrače

Fudbal

Tag Video
Comments 0

Legendarni Karager pijan intervjuisao igrače

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ni Džejmi Karager nije odolio privlačnosti "Žutog zida" navijača Borusije Dortmund, te je prvi meč polufinala Lige šampiona odlučio da iskoristi i iz prve ruke osjeti atmosferu na "Vestfalenu"

Karager je usred prenosa odlučio da se uputi ka "Žutom zidu" i tamo prisustvovao pobjedonosnom golu Niklasa Filkruga, za prednost Borusije pred revanš u Parizu.

Nekadašnji fudbaler Liverpula, a sada fudbalski voditelj i analitičar, se sjajno proveo među najvjernijim pristalicama "milionera". Možda i malo pretjerao, pošto se vratio u alkoholisanom stanju.

Iz studija su ga pitali da li je dovoljno trijezan da vodi intervju, kada se vratio i zauzeo svoje mjesto pored Pitera Šmajhela.

"To zapravo ima smisla, jer nisam previše jeo. Pojeo sam čizburger oko pola dva, kad sam stigao u hotel. To bi moglo objasniti zašto zaplićem dok pričam! Popio sam oko osam piva u Žutom zidu, imam novu porodicu, novu porodicu prijatelja. To je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu, nevjerovatno", odgovorio je Karager.

U miks zoni se našao i Džejdon Sančo kojeg je nekadašnji engleski reprezentativac privukao i potom ga pozvao da popiju pivo ako Borusija prođe u finale.

"Ne pijem", kratko je na to rekao Sančo.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR