16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radović novi trener košarkašica Budućnosti Bemax

Košarka

Comments 0

Radović novi trener košarkašica Budućnosti Bemax

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

U narednoj sezoni šef stručnog štaba ŽKK Budućnost Bemax biće Vladan Radović, saopšteno je iz podgoričkog kluba. 

 Nakon pet sezona na klupi Budućnosti Goran Bošković, kojem je istekao ugovor, izrazio je želju da se okrene novom izazovu, a povjerenje je ukazano mladom stručnjaku Vladanu Radoviću.

''Goranu Boškoviću, pod čijim je vođstvom klub osvojio četiri duple krune u Crnoj Gori bez poraza, dva puta bio šampion WABA lige, dva puta trećeplasirani i u minuloj sezoni vicešampion regionalnog takmičenja, zahvaljujemo se na saradnji i profesionalnom odnosu i želimo mu puno uspjeha u nastavku karijere'' - poručili su iz Budućnosti.

Radović je inače u nedavno završenoj sezoni vodio kadetski i juniorski tim Budućnost Bemaxa, ekipu koja je učestvovala u WABA ligi do 15 godina, kao i seniorski tim u domaćim takmičenjima.

S obzirom da su prvenstvo i Kup Crne Gore igrale uglavnom mlađe i isključivo domaće igračice, Radović ih je predvodio sa klupe i bez poraza osvojio duplu krunu.

Vladan Radović godinama je radio u muškoj košarci. Bio je pomoćni trener u Ibonu Bošku Đokiću i Dušanu Dubljeviću, te Radu Petroviću u Sutjesci, kao i Petru Mijoviću u Podgorici.

Poznat je i kao veoma uspješan u radu sa mlađim kategorijama. Tokom vođenja mlađih selekcija radio je u Ibonu, Sutjesci i Podgorici, dvije godine bio član stručnog štaba Zorana Glomazića u pionirskoj i tri pomoćnik Dragana Radovića u juniorskoj reprezentaciji Crne Gore.

Radović je nedavno imenovan i za selektora ženske kadetske reprezentacije Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR