6 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Moramo svi zajedno da odigramo daleko bolje"

Košarka

Comments 0

"Moramo svi zajedno da odigramo daleko bolje"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Crnogorski košarkaši kažu da su zaboravili poraz od Grčke i razmišljaju samo o meču sa Novim Zelandom.

Izabranici Zvezdana Mitrovića sjutra imaju novu šansu da dođu do prvijenca na Mundobasketu, ali su svjesni da ih protiv Novozelanđana čeka težak posao.

Sjutrašnji rival je na startu izgubio od Brazila, ali je parirao dobar dio meča, na kraju izgubio jednocifrenom razlikom.

Zato su naši oprezni pred duel.

„Očekuje nas baš težak duel. Okršaj sa rivalom i stilom igre koja je potpuno atipičan u odnosu na sve ono što možete da vidite i sa čim se suočavamo u evropskim mečevima. Novi Zeland nema klasičnog centra, svi igrači imaju zeleno svjetlo da u napadu rade šta u tom trenutku misle da je najbolje. Poslije samo desetak sekundi igre odlučuju se na šut, izuzetno su fizički spremni, jaki su i agresivni u duelima, nastoje da što prije stignu do lopte, insistiraju na tranziciji“, rekao je Nikola Ivanović.

Recept za pobjedu dobro se zna, naši su odradili pripremu meča, vježbali sve i na treningu, sigurno da ih rival ne može iznenaditi.

„Moramo svi zajedno da odigramo daleko bolje nego što je to bio slučaj protiv Grčke. Dodatno opterećenje će biti na nama iz spoljne linije jer je na nama da zaustavimo tranziciju u samom početku, da onemogućimo otvorene šuteve rivalu, jer su protiv Brazila pokazali da umiju da pogađaju u serijama."

Da je u turniskim nadmetanjima neprihvatljivo razmišljati o prethodnom meču smatra i Milko Bjelica. Jednostavno nema prostora da se misli o bilo čemu sem narednom rivalu i meču.

Sada je to opasni Novi Zeland.

"Svjesni smo da svih pet igrača, čak i centri Novog Zelanda, šutiraju za tri poena, ali mi imamo neku našu taktiku i mislim da smo dosta spremni za tu utakmicu. Protiv Grčke smo odigrali dobro drugo poluvrijeme i na taj način treba da uđemo protiv Novog Zelanda", istakao je Bjelica.

Meč se igra sjutra od 10 sati po vremenu u Crnoj Gori.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR