15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost Bemax sjutra sa Partizanom

Košarka

Comments 0

Budućnost Bemax sjutra sa Partizanom

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax gostuju u Beogradu ekipi Partizana u meču 8.kola WABA lige. Podgoričanke vezale pet pobjeda, dok su ,,crno-bijele”, koje su se nakon jednogodišnje pauze vratile u regionalno takmičenje, u rezultatskoj krizi, jer su u posljednja tri kola upisale isto toliko poraza.

,,Plave” su nakon poraza od Celja i Beroe, upisale pobjede protiv Trešnjevke, Orlova, Banovića, Kraljeva i Crvene zvezde, dok je Partizan nakon velike pobjede protiv Zvezde vezao tri poraza od tri najjača tima - Beroe, Montane i Celja.

-Ovo je za nas važan meč. U dobroj smo seriji i sada je potrebno da nastavimo trijumfalni niz. Svjesne smo da nam pripada uloga favorita i moramo da je opravdamo. Sada nakon serije pobjeda za nas je najvažnije da ne dozvolimo kiks u ovakvim mečevima i da nastavimo da krčimo put ka fajnal foru. Vjerujem da ćemo potvrditi dobru formu - kazala je Dragana Živković, crnogorska reprezentativka iz redova Budućnost Bemaxa.

U timu Vladana Radovića neće biti Anđele Bigović, ali su sve ostale igračice spremne, pa u taboru Podgoričanki vjeruju da će ostvariti i šesti vezani trijumf.

L-Nećemo potcijeniti rival. Partizan je pokazao u mečevima protiv Zvezde i Montane da ima kvalitet, da je ekipa koja nikad ne odustaje, koja je veoma borbena i zato nema opuštanja. Moramo u meč ući ozbiljno i dokazati smo, ipak, kvalitetnije - istakla je Anđelika Mitrašinović, bek ,,plavih”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR