9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra gostuju Banovićima

Košarka

Comments 0

Košarkašice Budućnosti Bemax sjutra gostuju Banovićima

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax otputovale su danas za Banoviće, gdje će sjutra protiv istoimene ekipe, koja je šampion Bosne i Hercegovine odigrati meč 14. kola WABA lige.

Banovići su vezali tri poraza, od Partizana, Montane i Celja, tako da su i teoretski van borbe za fajnal for, pa je izvjesno da će nastojati da kao šestoplasirani završe ligu i usresrede se na domaći plej-of, dok su ,,vučice” u nevjerovatnoj seriji od 10 pobjeda.

Upravo zahvaljujući toj seriji Podgoričanke su praktično ostvarile cilj i do kraja ligaškog dijela samo teoretski treba da potvrde plasman. Prvi u nizu obaveznih trijumfa je sjutra u Banovićima.

-Napravile smo dobar niz, uspjele da savladamo sve konkurente u borbi za fajnal for na svom terenu i sada u mnogo boljem raspoloženju očekujemo finiš ligaškog dijela. U dobroj smo poziciji, ali ništa nije završeno. Baš zbog toga veoma ozbiljno pristupamo meču u Banovićima, svjesne da iako imamo ulogu favorita moramo dati maksimum, kako bi došle do potrebne pobjede - kazala je Nikolina Džebo, krilni centar Podgoričanki.

,,Vučice” su imale pauzu od skoro mjesec zbog dva neodigrana meča, što se osjetilo na igru izabranica Vladana Radovića u prošlom kolu protiv Orlova. Ali, sada u duelu protiv drugog tima iz Bosne i Hercegovine, ,,plave” vjeruju da će pokazati napredak u igri.

-Očigledno je bilo da je pauza uticala na našu formu i ritam koji smo imali. Ali, već od meča u Banovićima nastojaćemo da pokažemo napredak i da ponovo dižemo formu. U svakom slučaju, nema opuštanja, od starta moramo nametnuti svoj stil i agresivnom igrom da ih uvedemo u svoj ritam, kako im ne bi dozvolili da nam naprave probleme - rekla je kapitenka Nikolina Babić.

Utakmica Banovići - Budućnost Bemax igra se sjutra u Banovićima, sa početkom u 18.30 časova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR