10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost Bemax protiv Trešnjevke u Zagrebu

Košarka

Comments 0

Budućnost Bemax protiv Trešnjevke u Zagrebu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Košarkašice Budućnosti Bemax gostuju sjutra u Zagrebu ekipi Trešnjevke u odloženom meču 12.kola WABA lige. ,,Plave” su napravile impresivnu seriju, jer su nakon dva startna poraza od Celja i Beroe, vezale 12 pobjeda, a posljednjom protiv Kraljeva su i teoretski osigurale plasman na fajnal-for WABA lige. Sa druge strane, Trešnjevka je u donjem dijelu tabele, ali je pobjedom protiv Banovića u minulom kolu ostala u trci za šesto mjesto.

-U dobroj smo seriji i želimo da je produžimo i u Zagrebu protiv Trešnjevke. Ne smatramo da nas čeka rutinski posao ili da ćemo slaviti olako, tako da nećemo potcijeniti protivnika. Ispunile smo cilj, plasirale se i definitivno na završni turnir, ali želimo do kraja da budemo na maksimalnom nivou. Nema popusta, želimo novi trijumf, kako bi u što boljem raspoloženju dočekale fajnal-for - kazala je Milena Jakšić, prvotimka Podgoričanki.

Najbolji strijelac ,,vučica” Nikolina Džebo pokušaće da predvodi Podgoričanke, koje će do kraja ligaškog dijela nastojati stignu do što boljeg plasmana pred završni turnir.

-Sada nas čeka paklen finiš sezone. Svjesne smo da imamo ulogu favorita u ovoj utakmici, ali ne smijemo se opustiti. Trešnjevka je pokazala da je mnogo bolja nego sa početka sezone, tako da nijesu za potcjenjivanje. Ali, naravno da vjerujemo u sebe i svoje kvalitete, pa očekujem da nastavimo pobjedničku seriju - kazala je Džebo.

Utakmica počinje u 17.45h

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR