13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Radi se o reprezentaciji koja je i dalje glavni favorit u našoj grupi"

Košarka

Comments 0

"Radi se o reprezentaciji koja je i dalje glavni favorit u našoj grupi"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Trener u stručnom štabu crnogorske košarkaške reprezentacije Vladimir Todorović rekao je da su Francuzi talentovanija ekipa od Velike Britanije.

“Put je bio težak, cijeli dan smo proveli u putu, međutim imamo vremena da se oporavimo, tako da vjerujem da to neće biti faktor koji će uticati na našu igru. Mislim da ćemo biti svježi, da ćemo biti pravi na tom meču. Gledali smo njihov meč protiv Njemačke. Jesu izgubili ubjedljivo, a razlog je nizak procenat šuta iz igre, dok su Njemci imali mnogo bolje procente šuta. Sigurno da krajnja razlika nije pravi odnos kvaliteta između te dvije selekcije. Atletski je Francuska izuzetna ekipa, koja je talentovanija od Britanaca. Igraju organizovano, duge napade, strpljivo, tako da se radi o reprezentaciji koja je i dalje glavni favorit u našoj grupi uprkos porazu od Njemačke”, rekao je Todorović.

Francuzi su favoriti, ali će Crna Gora imati šta da pokaže u predstojećoj utakmaici.

“Moramo da dobro trčimo po čitavom terenu, moramo da zaštitimo skok, kao protiv Britanije. Pri čemu kada se uđe u organizovanu igru mnogo je stvari koje moramo pokriti. To je izuzetno kvalitetna ekipa, koja ima u svojim redovima najboljeg strijelca ACB lige. Generalno moramo da budemo organizovani, moramo da budemo strpljivi. Trebalo bi da tražimo šanse i u ranom napadu iz jedne dobre kontrole skoka, tako da očekujem jaku utakmicu u kojoj su Francuzi favoriti, ali mi nijesmo došli da se predamo bez borbe. Pokušaćemo da se spremimo što je moguće bolje i da pružimo dobru partiju”, ocijenio je Todorović.

Francuska će dočekati Crnu Goru sjutra od 18.45.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR