11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Legendarni Španac zagolicao maštu navijača...

Košarka

Comments 0

Legendarni Španac zagolicao maštu navijača...

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Najbolji španski košarkaš svih vremena Pau Gasol je najavio da razmišlja o povratku u Barselonu iz koje je otišao u NBA prije 19 godina.

Legendarni Španac je dao intrevju za američki ESPN u kojem nije isključio mogućnost povratka u Barselonu.

„To je atraktivna i interesantna ideja. Još otkako sam iz Barselone otišao u Memfis, uvijek sam razmišljao o tome. Al što sam duže ostajao da igram u NBA, to mi je ta ideja izgledala sve teže ostvariva. Moj brat Mark je nedavno pričao o želji da karijeri završi u Đironi i razumijem ga. Ona mu znači ono što meni znači Barselona. Vidjećemo, možda uspinem, a možda ne... Ima rezona da se vratim, ali isto tako i da nastavim karijeru u najboljoj ligi sa najboljim igračima“, rekao je stariji od braće Gasol.

Čuveni centar je bez kluba od jesenas kada je raskinuo ugovor sa Portlandom kako bi se potpuno oporavio od povrede stopala koja ga muči posljednjih godina. Zbog nje nije odigrao nijedan meč za Blejzerse u čiji tabor je došao ljetos. Prije toga je bio član Milvokija za koji je odirgao samo tri meča. Takođe, zbog povrede stopala. Zato je riješio ove sezone da ne igra i da se temeljno oporavlja.

S obzirom na njegovu istoriju sa povredama i činjenicu da u julu puni 40 godina, povratak u Evropu djeluje realnije nego ostanak u NBA ligi. Pogotovo što se Gasol nada učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju ljeta 2021. godine. 

Olimpijsko zlato je jedina medalja koju Pau Gasol nije osvojio u karijeri i nada se da bi mogao da dođe do njega na kraju karijere.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR