13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Košarkaši odradili prvi trening u Pou: Možemo do dvije pobjede

Košarka

Comments 0

Košarkaši odradili prvi trening u Pou: Možemo do dvije pobjede

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Francuski Po je domaćin drugog kvalifikacionog prozora za Eurobasket.

Zbog Kovida-19 igraće se praktično turnirski, a ekipe su potpuno izolovane u ovom gradiću u blizini Pirineja i granice sa Španijom.

"Imali smo direktan let, dolazimo četiri dana pred utakmicu tako da imamo dovoljno vremena da se aklimatizujemo pripremimo i odradimo posao kako treba", kazao je pred trening Nikola Ivanović.

Nakon brojnih problema 14 košarkaša, najboljih u ovom momentu koje imamo, pokušaće da se izbori za što bolji rezultat na mečevima sa Njemačkom i Velikom Britanijom koji će se igrati preznim tribinama koje mogu da prime 8000 gledalaca.

Pred mečeve u Pou, sve četiri selekcije imaju po pobjedu i poraz. Zato su Njemci jedini bez pritiska jer kao domaćini ne moraju da brinu za prolaz. Ostale tri selekcije igraju za dva mjesta i jasno je da će se u ova dva kola dosta toga lomiti.

"Ovo je možda i najbitniji prozor. Situacija je u prozorima uvijek ista, imamo sedam dana da damo sve od sebe. Ovdje ne dijelimo utakmice po važnosti, mislim da je svaka utakmica jednako bitna i svakoj pristupamo jednako. Njemačka jeste pobijedila Francusku i jeste kvalitetna ekipa i imaju igrače koji su nastupali u Evroligi, ali vjerujem da u oba meča imamo šansu da pobijedimo", naglašava naš reprezentativac.

Za šest košarkaša Budućnosti Voli reprezentativna akcija stiže nakon tri vezana meča od koja su dobili dva. To pokazuje napredak u formi, a Ivanović se nada da će biti na maksimumu za duel sa Njemačkom.

"Vjerujem da je već ovdje prostor da se ponovo vratimo na taj pravi put, na taj dobar osjećaj koji imamo, tako da smatram da već u petak možemo biti na najvećem mogućem nivou", vjeruje Ivanović.

Meč protiv Njemačke igra se u petak u 21 sat.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR