15 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raičević-Simonović: Ponosni na saradnju opštine Bar i COK-a

Ostalo

Comments 0

Raičević-Simonović: Ponosni na saradnju opštine Bar i COK-a

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sastao se danas sa predsjednikom Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušanom Simonovićem, a, kako je saopšteno, povod susreta su uspješno završene Igre malih zemalja Evrope, gdje je jedan od domaćina bila i Opština Bar u takmičenjima u atletici i košarci, kao  i uručenje priznanja prvom čovjeku Bara za doprinos Opštine Bar  uspješnoj organizaciji Igara.

Simonović je izrazio zahvalnost Opštini Bar na uspješnoj i profesionalnoj pomoći  u organizaciji ove multi-sportske manifestacije.

''Veoma smo zahvalni a ujedno i ponosni na saradnju Opštine Bar i COK-a. Pored uspješne organizacije Igara ,rezultat dobre saradnje je i adaptirana atletska staza,  zahvaljujući kojoj je Bar stekao sve preduslove da postane centar atletike regiona pa i šire''-istakao je Simonović.

Raičević se zahvalio na ovom prestižnom priznaju i izrazio zadovoljstvo što je Opština Bar bila u mogućnosti da pruži doprinos u održavanju jednog od najzahtijevnijih sportskih projekata u Crnoj Gori.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR