Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku

| Postavio/la: Bojan Šuković

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku 2019. Igre će se održati u gradu Patrasu u Grčkoj, gdje će biti otvorene svečanom ceremonijom 25. avgusta i trajaće do 31. avgusta.  

Na Igrama će učestvovati 26 zemalja, među kojima je i Crna Gora, kao i zemlje iz regiona. Tokom Mediteranskih igara na pijesku, takmičari će se nadmetati u 11 sportskih disciplina, od kojih Crna Gora učestvuje u Odbojci na pijesku. Naš tim predstavljaće Vuk Medenica i Aleksandar Marojević, na čelu sa trenerom i šefom misije Pješčić Nikolom.  

Tim povodom, predstavnici kompanije Jugopetrol AD EKO benzinske stanice, zvanično gorivo Crnogorskog olimpijskog tima su ispratili sportiste, poželjeli srećan put i dobre sportske rezultate.

Kompanija Jugopetrol AD EKO benzinske stanice podržava razvoj sporta kroz brojne projekte i podršku Crnogorskom Olimpijskom komitetu Crne Gore. “Kao sponzor COK-a, veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo sa podrškom našim sportistima koji će učestvovati na II Mediteranskim igrama na pijesku u Grčkoj. Zajedno treba da radimo na većoj popularizaciji sporta, podršci mladim talentima za postizanje boljih rezultata i mogućnosti da zajedno sa drugim sportistima učestvuju na velikim sportskim takmičenjima. Crnogorskim sportistima želimo uspješno takmičenje i nadamo se da će ostvariti sjajne sportske rezultate.“ - saopštio je ovom prilikom direktor operativnih poslova i logistike kompanije, gospodin Veselin Gačević.

Ostavi komentar

0/300