13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vaterpolista Andrija Bjelica najbolji sportista, Džudo klub najbolji

Ostalo

Comments 0

Vaterpolista Andrija Bjelica najbolji sportista, Džudo klub najbolji

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Najbolji sportista Tivta u 2019. je Andrija Bjelica, vicešampion Evrope i prvi golman kadetske reprezentacije Crne Gore u vaterpolu. Njemu je priznanje uručio predsjednik Opštine Siniša Kusovac na ceremoniji dodjele godišnjih sportskih priznanja najboljim sportistima u Tivtu, saopšteno je iz tivatske opštine.

Za najbolji sportski klub je proglašen Džudo klub Tivat kome je priznanje uručila sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović.

Dugogodišnji trener KK Tivat Predrag Radović je najbolji trener kao jedan od najzaslužnijih za razvoj košarke u Tivtu, dok je profesorica fizičkog vaspitanja Olivera Mitošević ovogodišnja dobitnica priznanja za zaslužnu sprtsku radnicu.

Jedriličar Danilo Jončić iz JK Delfin je najperspektivniji sportista Tivta i njemu je priznanje uručio prošlogodišnji laureat Ilija Marković, takođe jedriličar.

"Tivat ima namjeru da bude značajna sportska destinacija i da u periodima van sezone grad bude destinacija za sportski turizam“ najavio je predsjednik na dodjeli nagrada.

Prema njegovim riječima osnova za to je ulaganje u razvoj sportske infrastrukture.

"Moramo gledati širu sliku a ona se ogleda upravo u razvoju Tivta u oblasti sporta, odnosno ulaganja u infrastrukturu koja je preduslov za sve ostalo. Imamo oko 40 klubova i jedino se na taj način mogu stvoriti uslov za njihov kvalitetan rad“, rekao je predsjednik.

On je pojasnio da veliki dio kapitalnog budžeta za sljedeću godinu usmjeren na infrastrukturu kako bi se realizovala izgradnja infrastrukture i klubovi dobili šansu da se razvijaju na savremen i moderan način.

Dobitnici nagrada zahvalili su se Opštini Tivat na podršci i priznanjima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR