16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veliki preokret Samsonenka: Ma, kakav kraj, idemo na treću titulu

Rukomet

Comments 0

Veliki preokret Samsonenka: Ma, kakav kraj, idemo na treću titulu

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Dva mjeseca su kružile informacije da Vardar ostaje bez gazde. Samim tim i bez novca. Nekoliko igrača je već dobilo odriješene ruke, potpisali su za druge klubove kao slobodni igrači. I odjednom – preokret!

Sergej Samsonenko, predsjednik Vardara je u slavlju u Kelnu poslije osvojene druge titule prvaka Evrope, rekao da nema govora o povlačenju, već da kuje plan da osvoji treću titulu!

Zbunjeni su i ljubitelji rukometa u Skoplju, izgleda da je Rus napravio novi dribling van terena, ali najvažnije je, ako se ponovo ne predomisli, da Vardar ostaje da živi. Da evropski prvak neće doživjeti potpuni krah.

„Zašto svi govore o nekom kraju? Zašto mislite da znate cijelu situaciju? To su samo razgovori, špekulacije. Ono što je jedino važno je da smo osvojili drugu evropsku titulu u tri posljednje sezone. Mogli smo da imamo i tri od tri. Sada je potrebno da svi zajedno radimo na tome da uzmemo dogodine i treću. Uvijek sam vjerovao da možemo da uzmemo trofej, evo pitajte ljude u klubu koji su sa mnom svakog dana“, rekao je Samsonenko za makedonski Gol.

On je priznao da mu nije lako da sam finansira klub i da zato vapi za pomoći.

„Teško je održavati klub. Toliko godina investiram u njega, potrebna mi je pomoć. Do prije godinu dana sam pomagao i fudbalskom klubu Vardar. Čekaju nas razgovori, pregovori, ali sve je to sad u drugom planu, vrijeme je da se radujemo“, poručuo je Sergej Samsonenko.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR