21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bože sačuvaj, zakrili i zabrani

Izvor: Screenshot Twitter

Stav

Comments 9

Bože sačuvaj, zakrili i zabrani

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Neko iz gomile

Ili ga ne voli profesor ili je retrogradni Merkur ušao u šestu kuću Gorana Danilovića.

Nema trećeg objašnjenja. Čovjek je poznat po tome kako vlada različitim vještinama i znanjima i uvijek je spreman da drugima drži predavanje.

Vispren iz srpske istorije, nuklearne i fizike fluida srpstva, rječit iz biologije srbovanja, znalac predkosovskog ciklusa superiorne anatomije, ugroženosti Srba kroz evolutivne periode crnogorskog kenozoika i brojnih drugih oblasti objedinjenih pod krovom Srpske kuće u Podgorici.

Direktor Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja (AKOKVO) nije položio stručni ispit za rad u državnim organima!

Pa šta! Ne vidim problem!

Ako bilo ko iz gomile zna za slučaj, neka me uputi i kaže kada je protiv potpisnika akta veleizdaje pokrenut, makar izviđaj. Sjećate li se premijera bicikliste koji je govorio o pokušaju višemilionke korupcije, a kupovao bjelosvjetski otpad koji dimi kao vulkan na islandu?

Da li je Žena četnik poput britanskog kralja, pravno neodgovorna? Kad će da stane pred porotu za štetu koju je nanijela državnom budžetu? Šta je sa Savjetom i generalnim direktorom RTCG, koji je za nepoštovanje pravosnažnih sudskih presuda nagrađen najvećom platom u Državi. 

Gdje su krivične prijave za kršenje Ustava, urušavanje nacionalne bezbjednosti i ugleda zemlje? Laži šaljivdžije iz Zete da je napadnut na Aerodromu Golubovci i svih drugih njegovih "istina"? 

Pada mi na pamet i funkcioner koji je alkoholisan izazovao udes službenim autom, pobjegao sa lica mjesta, pa okrivio svog vozača?

Da ne zaboravimo Šubaru i srednji prst himni, a ni braću mu po partiji i ometače lokalnih izbora. Darija od Pljevalja i proslavu Sretenja.

Šta je sa prijetnjama i napadima na novinare, (osim ako nijeste "svete krave" iz Vesti)? Sa proruskim i proputinovskim glasilima, registrovanim negdje u Kumovoj slami, a izlivaju kiselinu po Crnoj Gori?

Kada je odgovarao neki redov ili general iz komandnog lanca Crkve Srbije za vrijeđanje crnogorske nacije, bacanje zastave, devastaciju sakralnog bogatstva?

Šta je sa svetosavskim balovima na kojima se prijeti Turcima i bulama, negira genocid u Srebrenici, veličaju ratni zločinci i četnički pokret? 

Forenzičke metode članice Europola zapriješe pred pitanjem ko je nasrnuo na građane koji su u Nikšiću slavili 13. jul!

Bože sačuvaj! Ništa. Sve borci za slobodu i nosioci litijaške spomenice 2020.

Kad podvučemo crtu, nije sve tako strašno. Kažnjena je ekipa navijača koja nije dozvolila Raonikuju da sjedi na istoj tribini sa njima i studentkinja koja se za, roditelje i društvene mreže, fotografisala sa tuđom diplomom.

Bravo za pravnu državu i njene institucije. Posebno za "oslobođeno tužilaštvo." Negdje mora da se počne.

A Danilović? Ma, on će da nauči i da navježba. Ima kad. Za sad, sjedi 1.

 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

jovan

Čovječe iz gomile,znate li zašto pomenuti nepomenik, bježi od gomile? Gomila je dolje, negđe na zemlji, živi od svoga rada ka' ostala marva, a nepomenuti je gore, tamo gore, sve gore i gore. On živi od filosofiranja, narod hrani lažima, dok ne pane i sam ostane, u prašini.

Toga

Sve je jasno :prvu "oslobodilacku" vladu formirali popovi,a potom je sve islo po toj liniji :tuzioci, te sudski i tuzilacki savjeti ..,sefovi u policiji i vojsci..sve je birano uz saglasnost popova (BIA) i njihovih politickih prirepaka...kada se posvadjaju, popovi ih disciplinuju...Strasno!