26 °

max 26 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

26° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raonićev digitalni ples kroz vrijeme

Stav

Comments 6

Raonićev digitalni ples kroz vrijeme

Uobičajeno, spin legitimnosti nelegalnog pratilo je i polovično obrazloženje da je jedan od bivših generalnih u inostranstvu, ali da će se sigurno u budućnosti sresti sa jubilejnoslavljujućim Raonićem. U tekstu nema onoga o čemu bruji čitava medijska zajednica, da je jedan bivši generalni odbio susret sa Raonićem uz opasku da se SRIJEDOM U 12 SASTAJE SA JOANIKIJEM, A NE RAONIKIJEM. Drugi je poručio da ne želi da gleda Raonića da mu ovaj opet ne bi uručivao otkaz.

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Petar Pesterović

Čudo je digitalizacija. Ona moze od akrepa napraviti manekenku.

Može vam modulacijom glasa, na lijepu glavu i mimiku dodati rečenicu koja će vam donijeti slavu. Ili vas poslati u zatvor. 

A može vam i generisati lajkove, hitove, popularnost. Možete danas biti popularni i najčitaniji za sjutra.

Slika sa predumišljajem

Upravo to se desilo sa izvjesnim, na mrežama  praćenim, popularnim, čitanim Borisom Raonićem, osobom koja se predstavlja kao generalni direktor RTCG i pored presuda Osnovnog, Višeg, Vrhovnog, Upravnog suda i mišljenja ASK da je njegov izbor sumnjiv, do granice korupcije.

Da bi stekao legitimitet koji nema, Raonić organizuje izložbe, kupuje električne automobile, buši, popravlja, najavljuje vještačku inteligenciju u svojim upravljačkim i broadcasting poslovima. I uporno se slika na privatizovanom Portalu koji vodi ratni izvještač, istraživački novinar, voditelj na Parlamentarnom kanalu i tezgaroš u Press Gradskoj televiziji sa direktorom legitimnim taman koliko i Raonić .

Dakle, 10.  aprila Raonić pozove generalne direktore u susret jubileju koji je u novembru, a u danima kada čitava javnost bruji o njegovoj vrištećoj nelegalnosti. Većina generalnih direktora ima pametnija posla, a i oni koji su dokoni došli su da vide njegov novi kabinet koji pravi od ušteđenog novca. Koji ne bi trebalo razbacivati na plate radnika već na nelegalne ugovore njegovih poslušnika.

Oko 16 sati izađe prigodna slika đe se svi smiju nekoj od Raonićevih šala o vladavini prava i on to objavi kao institucionalnu inkluzivnost svih menadžerskih generacija. Uveče, oko 23.40  ta vijest je u rubrici najčitanije... na petom mjestu. Remi na DG areni od prethodnog dana, 9.  aprila, je prvi. Čitaocu  nepovjerljivom u čari digitalizacije u izvedbi nelegalnog direktora odmah zapadne u oko da je timing Raonić se sastao sa bivšim generalnim direktorima RTCG upisan na 23.59. Inače originalna vijest je, kao što rekosmo, objavljena u 16.10.  

A to je najvjerovatnije da bi i sljedećeg dana, 11. Aprila, Raonićev susret OSTAO MEĐU NAJČITANIJIM.

Uobičajeno, spin legitimnosti nelegalnog pratilo je i polovično obrazloženje da je jedan od bivših generalnih u inostranstvu, ali da će se sigurno u budućnosti sresti sa jubilejnoslavljujućim Raonićem. U tekstu nema onoga o čemu bruji čitava medijska zajednica, da je jedan bivši generalni odbio susret sa Raonićem uz opasku da se SRIJEDOM U 12 SASTAJE SA JOANIKIJEM, A NE RAONIKIJEM. Drugi je poručio da ne želi da gleda Raonića da mu ovaj opet ne bi uručivao otkaz. Anegdota je istinita, ostaće i urbana legenda, ali i nada da ovo društvo i država mogu naprijed jer istinski majstori neće da imaju posla sa diletantom. Nelegalnim.

Zaključak  sa rijekom

Osoba koja se predstavljala pravnikom 2010. godine u Strazburu, osam godina prije nego što je DIPLOMIRALA u 44. GODINI, koja piše mišljenja Pravnoj službi (koja ih dovode u zonu kriminalne istrage), koja obmanjuje Savjet oko radnih mjesta i tendera, koja je potpisala najveći nezakoniti ugovor u crnogorskom javnom sektoru dok je još bio član Savjeta AEM 13. Avgusta 2021 (pa je, potom, "doktora" Drljevića častio dupliranom apanažom), počeo je da prška i po IT sektoru i da boostuje svoju nelegalnu "popularnost".

Šta je sljedeće? Možda gledanost od 99 posto?

Ili Vukas koji pjeva ,,Stani, stani IBAR vodo''.

 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Kada jedan ćutuk teroriše sve državne pravne institucije, sve sami pravni eksperti koji ne mogu stati na put njegovim manipulacijama i njegovih ulizica

Nada

@Simon razumije, i te kako. U smutnju, u podvalu, svako pokvarenjaštvo. To je doktorirao. Eksper nad ekspertima.

Mila K

Kakav dobro odrađen tekst. Mada ni Roanikije ni Vešović ovo ne umiju pročitati da ne počnu da plaču poslije treće rečenice.