14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Besplatan ručak, sjajna plata: Kraljica traži administratora društvenih mreža

Izvor: Britanska kraljica Elizabeta Druga spremna je da plati do 67.000 dolara godišnje čovjeku koji bi upravljao njenim profilima na društvenim mrežama, a sve u cilju pronalaska, kako je sama rekla, novih načina da se održi njeno prisustvo u javnosti i na svjetskoj sceni. Objavljeno: 15. 12. 2019 - 09:25Promjenite veličinu teksta:AAAKraljica trazi administratora drustvenih mreza, a evo i kolika ce mu biti plata Komentari (0) author_imageAutor: Izvor: strani portali/klix.ba Kraljevska porodica, koja je odnedavno prisutna i na LinkedInu, naglasila je da taj posao podrazumijeva i animiranje publike širom svijeta, a ne samo u Velikoj Britanije i zemljama Komonvelta, prenio je portal Klix.ba.

Svijet

Comments 0

Besplatan ručak, sjajna plata: Kraljica traži administratora društvenih mreža

Izvor: klix.ba

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Kraljica Velike Britanije Elizabeta Druga spremna je da plati do 67.000 dolara godišnje čovjeku koji bi upravljao njenim profilima na društvenim mrežama, a sve u cilju pronalaska, kako je sama rekla, novih načina da se održi njeno prisustvo u javnosti i na svjetskoj sceni.

Kraljevska porodica, koja je odnedavno prisutna i na LinkedInu, naglasila je da taj posao podrazumijeva i animiranje publike širom svijeta, a ne samo u Velikoj Britanije i zemljama Komonvelta, prenio je portal Klix.ba.

"Uspješan kandidat rukovodio bi malim digitalnim timom stručnjaka, kreirao strategiju sadržaja naših digitalnih kanala i radio s kolegama kako bi kontinuirano poboljšavali naše digitalno prisustvo", navodi se u saopštenju.

Izabrana osoba mora da obezbijedi, kako se traži, da kraljičini digitalni kanali izazovu interes i privuku publiku, uz očuvanje reputacije i uticaja ove porodice. Ta osoba bi takođe trebalo da bude iskusna u korišćenju različitih platformi za upravljanje sadržajem, društvenih mreža i analitičkih alata, piše CNBC.

Menadžer društvenih mreža imao bi godišnje 33 dana odmora (uključujući praznike), besplatan ručak, obuku i doprinose za penziju. Navedeno je i to da se godišnja plata kreće između 45.000 i 50.000 funti (oko 67.000 dolara), u zavisnosti od iskustva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR