16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rusija: Lažne vijesti o ruskom tragu u neredima u Srbiji

Svijet

Comments 2

Rusija: Lažne vijesti o ruskom tragu u neredima u Srbiji

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije ocijenilo je kao lažne vijesti informacije u srpskim medijima o ruskom tragu u neredima koji su se prethodne dvije noći dešavali u Beogradu.

"Određeni onlajn mediji objavili su izvještaje o navodnom ruskom tragu koji stoje iza nereda u Beogradu 7. i 8. jula", navelo je rusko ministarstvo spoljnih poslova u saopštenju, a prenosi agencija Tass.

Dodaje se da autori tih "lažnih vijesti" nastavljaju sa dobropoznatim stereotipima zavjere svojih sponzora, koji "ruku Moskve" vide iza svega.

"Jedini cilj tih plaćenih porudžbina je da se baci sjenka na rusko-srpsko partnerstvo", ističe rusko ministarstvo.

Ministarstvo navodi da se nada brzom zaustavljanju nasilja i uspostavljanju reda i stabilnosti u "prijateljskoj Srbiji", kao i povratku političkoj diskusiji o važnim pitanjima u državi.

Radio-televizija Srbije objavila je da su državljani Izraela i Kirgistana privedeni na razgovor u BIA zbog učešća u neredima.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

eto_tako

Pa, jes, Srbija je uhapsila strance na demonstracijama, a kod nas pola litijaša-demonstranata stranci. Pa se buka digne kad kojega vrate odakle je došao. No, dako počnemo više misliti pravilno i ne dozvolimo strancima barjačenje po Crnoj Gori.

Nikola

kad ne znaš šta ćeš, optuži Jevreje. E genocidna Srbijo, ne možeš obraz oprat nikad pred božjim narodom, počev od Starog sajmišta, Banjice i dobropoznatih dušegubki... niste za džabe drugi bili u Evropi koji ste brzojavom Hitleru javili da ste "Judenfrei". Sram vas bilo. Brojni ste, a malo je ljudi među vama.