22 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Julija se na društvenim mrežama oprostila od supruga: Hvala na 26 godina apsolutne sreće

Svijet

Comments 1

Julija se na društvenim mrežama oprostila od supruga: Hvala na 26 godina apsolutne sreće

Autor: Antena M

  • Viber

Julija Navaljna, koja nije prisustvovala sahrani svog muža, zahvalila mu se na "26 godina apsolutne sreće... čak i tokom posljednje tri godine".

„Za ljubav, što si me uvijek podržavao, što si me zasmijavao čak i iz zatvora, što si uvijek mislio na mene. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da budeš srećan zbog mene i ponosan na mene. Ne znam da li mogu ili ne, ali pokušaću. Sigurno ćemo se sresti jednog dana. Imam toliko neispričanih priča za vas, a imam toliko pjesama sačuvanih za tebe na telefonu, glupih i smiješnih, uopšte, da budem iskrena, strašnih pjesama, ali one su o nama, i zaista sam htjela da ti dozvolim da ih slušaš. I stvarno sam željela da gledam kako ih slušaš, smejiš se, a onda me grliš. Voljeću te zauvijek. Počivaj u miru“, napisala je Julija Navaljna.

Podsjećamo, Aleksej Navaljni je umro nakon što se, kako su saopštile zatvorske vlasti, onesvijestio poslije jutarnje šetnje u zatvorskoj koloniji nakon čega je neuspješno reanimiran. 

Navaljni je služio kaznu zatvora od 30 godina, između ostalog, zbog, kako je navedeno u jednoj od presuda ruskog suda, osnivanja i finansiranja ektremističke organizacije i njenih aktivnosti, a bio je poznat kao oštar kritičar Kremlja i ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

Jadni li su ljudi ,a posebno " vladari" koji ne istrpe kritiku ,pa sahrane ljudskost u sebi !