15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić Markoviću: Govorite notorne neistine, Ambasada Crne Gore bila je štićena

Izvor: Epa

Region

Comments 14

Vučić Markoviću: Govorite notorne neistine, Ambasada Crne Gore bila je štićena

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je Ambasada Crne Gore u Srbiji bila štićena i pita se kako je to bila ugrožena.

"Što zna njihov ambasador. To sa zastavom svakako nije bilo nešto za pohvalu i nije nešto čime možemo da se dičimo. Ali ja vas pitam kako to nije bila zaštićena ambasada. Crnogorski premijer govori notorne neistine!!- kazao je predsjednik Srbije, gostujući jutros na Pink TV.

"Nemoj da govorimo koliko i šta su sve radili srpksom narodu i šta rade sve svakog dana. Ali to je dio te kampanje. Ne morate da štitite nezavisnost od bilo koga drugog, niko ne ugrožava nezavisnost, samo nemojte da uzimate srpske svetinje, ništa više. A mi da vam ugrožavamo nezavisnost, nećemo. Vi ste ti koji su ugrozili nečije svetinje, koje nisu vaše i ne pripadaju ni MUP-u Crne Gore ni Vladi, već narodui Srpskoj crkvi", poručio je Vučić gostujući na Pinku.

Vučić je kazao kako ne dolazi ni u zvaničnu, ni u radnu posjetu Crnoj Gori, te da će u narednih 24 ili 36 sati odlučiti hoće li, uopšte,doći.

Dodaje da će, ako bude dolazio, o tome obavijestiti zvaničnu Podgoricu, jer poštuje državu Crnu Goru.

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

Stara Crna Gora

@Crnogorski oro,a ko je gradio Ostrog obrazati? Da nijesmo mi iz Crne gore, ne gradili ga Hercegovacki Srbi jer je gradjen bar 200 god prije nego sto je ta hecegovacka oblast pripala nama... Trebamo biti realni isto kao i za mnoge druge manastire i crkve, primjer Manastir Moraca gradili Nemanjici...

Goran Sekulic

Crnogorski narod je rasut po celom svetu I jedan deo tog naroda ne zeli sebe da deli na srbe I crnogorce zeli da sacuva to zajednicko nasledje. Kako stvari sada stoje jedan deo crnogorskog naroda je nametnuo podelu tako da sada imamo podelu na Crnogorci=Srbi I Crnogorci=Crnogorci.Vecina je u pravu.

dačić

Marković nije pominjao zaštitu ambasade, samo je rekao da je napad bio necivilizacijski. Dakle, Vučić demantuje nešto što Marković nije rekao.