15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Suzavac je razbio prozor i uletio u našu dnevnu sobu

Izvor: Nova.rs, Privatna arhiva

Region

Comments 0

Suzavac je razbio prozor i uletio u našu dnevnu sobu

Izvor: Nova.rs

Autor: Antena M

  • Viber

"Mi smo porodica sa troje djece, mogu samo da zamislim šta bi bilo da smo sinoć sjedeli u dnevnoj sobi", ispričala je za Nova.rs Aleksandra Vranešević, koje je sa porodicom pukom slučajnošću izbjegla "bliski susret" sa patronom suzavca koju je policija ispalila na demonstrante u Beogradu, na raskrsnici Takovske i Ilije Garašanina.

Aleksandra Vranešević je ispričala da je u prvi mah pomislila da je suzavac uletio kod komšija, da bi, kada je pažljivije pogledala snimak, shvatila da se radi o prozoru stana u kome sa porodicom živi već dvije i po godine.

“Mama stanuje blizu i ima ključ, pa sam je zamolila ujutru da ode do stana i provjeri šta se desilo. Ispričala mi je da je počela da se guši i da plače čim je kročila unutra. Koliko je jak taj suzavac kad moja mama nije mogla da dođe sebi, a u stan je ušla sljedećeg jutra?”, pita se Aleksandra.

Osim razbijenog prozora i oštećenja na zidu, nema druge štete, ali sagovornica kaže da ne smije ni da zamisli šta bi se desilo da nijesu, igrom slučaja, porodično otišli nakratko na selo.

“To je naša dnevna soba, a mi smo porodica sa troje djece. To je prostor gdje se okupimo, sjedimo i gledamo televiziju. Ne smijem ni da pomislim šta bi bilo da smo bili kod kuće”, rekla je Aleksandra, koja je uvjerena da je dobro prošla u odnosu na to kako je bilo ljudima na ulicama te večeri.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR