15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 8°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić: Rado ću posjetiti mjesto stradanja Hrvata, ali Oluju ne mogu da slavim

Izvor: EPA-EFE

Region

Comments 4

Vučić: Rado ću posjetiti mjesto stradanja Hrvata, ali Oluju ne mogu da slavim

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da nema nikakav problem sa tim da posjeti mjesto stradanja Hrvata, ali da ne može da slavi progon Srba u operaciji Oluja.

Na pitanje hrvatskog novinara da li će se pridružiti "gestovima pomirenja", nakon što su hrvatski lideri obišli mjesta stradanja srpskih civila, Vučić je rekao da će "vrlo rado" položiti cvijet, jer je to "normalno ponašanje", ali da "ne može da se raduje progonu Srba sa njihovih ognjišta" u Hrvatskoj, prenosi portal N1.

"Nemam nikakav problem sa tim da položim cvijet na bilo koje mjesto gdje su ubijeni Hrvati i to ću vrlo rado da učinim jer je to civilizacijsko dostignuće i normalno ponašanje. Ali da se radujem progonu Srba sa njihovih ognjišta, to ne mogu", kazao je Vučić.

On je naveo da Srbija "smatra da je važno da ima najbliže moguće odnose" s Hrvatskom, ali da "ne insistira i nikoga neće da primorava na to".

"Ima mnogo tema o kojima moramo da razgovaramo i da bolje razumijemo jedni druge. To je uslov bez kojeg ne možemo da napredujemo. Ništa ne tražimo ni od koga, jedino što tražimo je poštovanje koje smo spremni da pružimo hrvatskoj strani", dodao je Vučić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@Voda Duboka, Sve je tačno, koliko se ja sjećam,a sječam se kako nebi, ali pamtim u to vrijeme Đeda-Anfilohija kako diže moral "svom narodu" Kninske krajine. Skloni nam ga Bože više, Neka je nama naša Crna Gora VJEČNA, a SOTONA će otići kad tad.

europeac

Niko ti i ne traži da slaviš. Dovoljno je da je Đed-Anfilohije-Sotona uspio i prikupio Sblje iz Hrvatske u majčicu Srbiju. Moguće da i kod nas u Crnoj Gori to proba. Problem jedino može biti u velikoj lovi u EURIĆIMA, niko ih se neće šale odreći, u pitanju su milioni u njihove crne mantije.

Voda Duboka

Ovako je to bilo, prvo je njegov učitelj, četnički vojvoda, Šešelj njega učio da je Srbija do Karlobaga, Karlobaga i Virovitice što je on zdušno prihvatio što se vidi iz njegovog govora u Glini. Onda su se Hrvati polako naoružavali iako su bili pod embargom i onda je uslijedila Oluja! Meni sve jasno