10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vodio auto-litije za CG, a sad uhapšen zbog ubistva osamnaestogodišnjaka

Region

Comments 11

Vodio auto-litije za CG, a sad uhapšen zbog ubistva osamnaestogodišnjaka

Izvor: nova.rs/Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Beogradska policija uhapsila je u subotu braću Uroša (24) Petra (34) i Radovana Rakočevića (37) zbog sumnje da su izvršili krivična djela teško ubistvo, teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Oni su, kako se sumnja, u subotu oko 17 sati na parkingu u Bulevaru oslobođenja kod broja 104, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, upotrebom vatrenog oružja ubili Filipa L. (18), dok je teške povrede zadobio Aleksa Đ. (21).

Kao najverovatnije odgovor na ubistvo Filipa, trojica nepoznatih počinilaca pucali su na piljaru “Voćinko” čiji je vlasnik Petar Rakočević, što je potvrdio i njegov otac u izjavama za medije. 

Ono što je zanimljivo u ovom slučaju jeste to, da je jedan od trojice optuženih braće za ubistvo, Petar, pored piljare “Voćinko”, takođe i predsjednik udruženja “Sve u slavu božiju”, što potvrđuje identično ime i prezime, ali što je još bitnije i JMBG u Agenciji za privredne registre vlasnika cvećare i predsednika udruženja, prenosi portal nova.rs.

Upravo je on predvodio auto-litije koje su se iz Srbije uputile ka Crnoj Gori u "odbranu svetinja".

Rakočević je takođe označeni pripadnik navijačke grupe FK Rad, koja se, između ostalog, dovodila u vezu sa prvom "bakljadom" na krovovima beogradskih višespratnica u vrijeme vanrednog stanja, a koje je, kao odgovor pobunjenim građanima koji su lupali u šerpe, upriličio upravo Đukanović - na vrhu svog solitera na Banjici.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Milos

Ne razumijem kakve veze ima ovaj clanak sa CG ...sta je novinar htio postici sa ovim clankom

Andjela

Huligani,ubice, Amfilohijev sticenik u Sveto mjesto Cetinjski manastir ,ubica Dejan Puzigaca se krio i zamonasio pod imenom Sava,ove godine treba da pocne sluzenje13 god robije, to su vjernici i ova dvojica isto! Risto Sotono!

Ksenija Nikšić

@Milena Ovakvi su predvodili "litije" po Nikšiću