15 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Brutalno pretukao mladića i polomio mu obje ruke

Region

Tag Video
Comments 0

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Brutalno pretukao mladića i polomio mu obje ruke

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić kazao je za N1 da je policija identifikovala muškarca za koga se sumnja da je u tom gradu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića.

N1 saznaje da je državljanin Crne Gore Ivan Kontić osoba za kojom policija traga.

“Intenzivno tragamo za Ivanom Kontićem (30), zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usljed čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog”, navodi se u saopštenju policije.

N1 saznaje i da je Kontić član obezbjeđenja kladionica MaxBet, kao i poslovni partner vlasnika tih kladionica.

Kako saznaje ta TV, i žrtva je bila uključena u obezbjeđivanje tih objekata, a motiv za prebijanje su navodno neraščišćeni poslovni odnosi.

N1 navodi da se na društvenim mrežama juče uveče pojavio stravičan snimak, na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Na njemu se vidi kako jedan muškarac sjedi na drugom, dok je on već na zemlji i pesnicama ga udara u glavu.

Nasilnik se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvijestio, ali čak i to ga nije spriječilo da nastavi dalje da ga bije.

N1 navodi da se na snimku vidi da je, uz prijetnju, otjerao jednog mladića koji je pokušao da ga odvoji od momka koji je na podu ležao bez svijesti.

Potom je povrijeđenog i besvjesnog momka pomjerio, kako bi ga namjestio na bok, da bi mu polomio obje ruke, što je brutalno i učinio, piše N1.

Sve to je posmatralo nekoliko ljudi, a jednog momka spriječio je drugi iz te grupe i nije mu dozvolio ni da pokuša da odvoji nasilnika od onesviješćenog mladića, jasno se vidi na snimku sa bezbjednosne kamere.

N1 piše da se na društvenim mrežama, u pojedinim Fejsbuk grupama sa velikim brojem pratilaca, pojavila lažna vijest da je to snimak prebijanja Milana Vujića, studenta Pravnog fakulteta u Novom Sadu i aktiviste, koga je jedan 22-godišnjak napao prije nešto više od mjesec dana zbog, kako mu je rekao, pisanja po Tviteru, nakon čega je Vujić zadobio takve povrede da je morao da bude operisan.

On je za portal N1 demantovao da se radi o njemu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR