11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vulin: Prema Crnoj Gori nismo učinili nijedan neprijateljski akt

Region

Comments 5

Vulin: Prema Crnoj Gori nismo učinili nijedan neprijateljski akt

Izvor: Danas.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Mi prema Crnoj Gori nismo učinili ni jedan jedini neprijateljski akt. Stalno slušam kako Srbija ne priznaje državnost Crne Gore. Nije tačno. Donijeli ste tu odluku, odlično. Vi ste samostalni, to je vaša stvar. A da li mogu Srbi da budu bar ravnopravni građani Crne Gore. Ne više od toga, naveo je danas u saopštenju ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

On je upitao je šta je to Srbija uradila Crnoj Gori.

„Ja znam da je nama protjeran ambasador, znam da je protiv nas, prvi u regionu, pretekli su čak i Šiptare i Incka, donijet je zakon o negiranju genocida koji treba direktno da pogodi Srbiju i sve Srbe gdje god da žive. Nije potpisan Temeljni sporazum sa SPC. Kada je trebalo da se isporuka oružja koje smo dobili od Ruske Federacije sprovede jeftinijim putem preko luke Bar, nama je to odbijeno, morali smo da plaćamo milione da bi to stiglo u Srbiju. Kada im je Srbija dala vakcine oni su odvojili 400 vakcina od svog kontingenta i dali ga tzv. Kosovskim bezbjednosnim snagama, tzv. „vojsci Kosova“. Mogli su da daju građanima Prištine recimo, ali ne, oni su htjeli da se zna da su dali upravo bezbjednosnim strukturama koje mi ne priznajemo i za nas je naravno to veliki napad“, istakao je Vulin za TV Pink.

On ističe da je Srbija dala vakcine, ponudila Mini šengen, ponudila da se potpuno izbrišu granice u smislu lakšeg kretanja ljudi i robe, ponudila pomoć u svakoj prilici Crnoj Gori.

„Šta smo mi to uradili da bi bio „hladni rat“? Kakav „hladni rat“, oko čega? Je li oko toga da nemamo ambasadora u Podgorici, pa nismo ga mi protjerali. Mi ambasadora Podgorice u Beogradu nismo protjerali. Mi nismo protjerali nikoga“, izjavio je ministar policije.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

MNEJOCA

lik sa slike... jovanjica i tetka iz kanade je ... ; VJELIKI MRZITELJ NEZAVESNE CRNE GORE I GRAĐANA ... IME MU NIJE ZA ... POMEN JER TOLIKO GADLJIVO , OGAVNO , OTRCANO ... RAZNIM KRIMINALNIM AFERAMA,DEŠAVANJIMA OKO NJEGA ... PONOS , DOSTOJANSTVO OBRAZ CRN DA CRNJE NEMOŽE BITI ... ⚫⚫⚫

Kemo

Taj Puhac zbori sta mu Vucic kaze A zelja im je da Crna Gora bude bez Crnogoraca na tome rade Ali nema nista id toga bolje im je da se manu corava posla porazeni su vec

Podrumar

svoga posla Vule batali se Crne Gore