18 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić najavio da on i Vulin podnose prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk

Region

Comments 2

Vučić najavio da on i Vulin podnose prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk

Izvor: RTS

Autor: Antena M

  • Viber

Reagujući na izjave da je FBI učestvovao u akciji praćenja Veljka Belivuka, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da u slučaju Belivuk nije bilo nikakvog učešća FBI i da ta služba nije dostavila bilo kakve podatke u vezi sa tim slučajem. Najavio je da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sjutra "podnijeti krivičnu prijavu sami protiv sebe", zbog navoda da su umiješani u poslove grupe Veljka Belivuka.

„Sve su uradili naši organi, policija i BIA“, rekao je Vučić u Dnevniku RTS-a i čestitao im na hrabrosti da tako ozbiljnu istragu sprovedu.

On je čestitao i tužilaštvu i svim tužiocima u Srbiji koji su radili na pisanju optuznice od 322 strane sa svim dokazima, što je, kako je rekao, bio izuzetno težak rad.

„Sve što smo uradili sa izuzetkom podrške i zajedničkog rada po pitanju određenih dokaznih predmeta sa evropskim službama, uradili su naši organi. FBI nije uradio ništa“, podvukao je Vučić.

FBI nas je obavijestio o aplikaciji ANUM koju su oni proizveli i za koju su kriminalci mislili da je sigurna, a u stvari je bila pod kontrolom CIA.

Oni su nas obavijestili o tome, ali kada je sve bilo završeno, napomenuo je.

„Ja sam razumio i gospodina Stefanovića da nije mislio na slučaj Belivuk, već da je govorio o aplikaciji Skaj, a za aplikaciju Skaj imali smo tek naknadnu podrsku evropskih službi“, rekao je Vučić i precizirao da su za aplikaciju ANUM dobili podršku američkih službi.

On je dodao i da pretpostavlja da je Stefanović možda pogriješio, jer su i njihovi mediji, kako je rekao, pogriješili.

Na samom slučaju Belivuk radile su samo naše službe, istakao je i dodao da želi da se zahvali „svim tim junacima, policiji i pripadnicima BIA , koji su uspjeli da u stanove i pod automobile članova grupe, Belivuka i Miljkovića, postave prislušne uređaje“.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

pero

Ti ces sebi Vucicu cevabdjijo i svojoj pudlici Vulinu podnijet krivicnu prijavu i ko ce vas procesuirat opet vasi psici.Vucicu pokusavas da se izvuces iz necega u cemu sjedis na celu i to kojim manevrima se providnim koristis da bi sebe spasio i svoju pidlicu Vulina

Mašan

Kako se polako uvlači studen u kosti, a bato...stisli sa svih strana, nema se vise kud, svi su te provalili. Igrao si se i još uvijek se igraš tuđim životima i sad kad je tvoj u pitanju,, Ajmo u rat i sa Amerikom" ...E dosta više robija ti ne gine!!!