11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Skandal bez presedana: Kapetan Dragan u Beogradu skupljao potpise za oslobađanje ubice Đinđića

Izvor: noizz

Region

Comments 3

Skandal bez presedana: Kapetan Dragan u Beogradu skupljao potpise za oslobađanje ubice Đinđića

Autor: Antena M

  • Viber

Ako ste šetali centrom Beograda posljednjih dana, mogli ste naići na štand ratnog zločinca na kom se skupljaju potpisi za oslobađanje ubice Zorana Đinđića, prenosi portal Noizz.rs.

Dragan Vasiljković poznatiji kao Kapetan Dragan, nakon puštanja iz zatvora u Hrvatskoj, vratio se u Srbiju, i započeo je akciju preko svoje fondacije, sa kojom vodi brigu o ''srpskim herojima'' iza rešetaka. 

Prikupljao je sredstva kojim bi im pomagao dok borave u zatvoru, ali i zahtijevao da se puste na slobodu. Jedan od takvih, ako ne i najzvučnije ime je Zvezdan Jovanović, čovjeka pravosnažno osuđenog na 40 godina zatvora zbog atentata na premijera Zorana Đinđića.

Kapetan Dragan je bio vođa paravojne formacije Knindže, i zbog njihovog djelovanja je bila podignuta optužnica protiv njega u Hrvatskoj. Uhapšen je 2010. godine, a za to hapšenje postoji kuriozitet, da s obzirom da je tad živio u Australiji,  prvi put se desilo u ovom slučaju da ova zemlja izruči nekog svog državljanina. Početkom prošle godine je izašao iz zatvora i još od tad talasa sa izjavama, ali sad je krenuo sa riječi na djela.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Vanja

Bez predaha radi Vucicev tim za osmisljavanje cirkusa kojima zamajava javnost, gradjanima se smije ostaviti vremena da se saberu i vide u kakvoj zemlji zive.

Sol143

@vojvodina Da, u pravu si...Nažalost, ovo je lice Srbije. Stvoreni su novi ešaloni ljudoida. Sve je u potpunom rasulu.Niko više ne priča o budućnosti...sve se svelo na najgoru prošlost. Najtambiju.

vojvodina

Živim u Srbiji, pa znam, ni najmanje nisam iznenađen, na žalost postoji ogroman broj ljudi koji su izmanipulisani nacionalizmom i daju podršku ovakvima.