23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić o izjavi mandatara Vučevića da će se Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji priznanje Kosova obiti o glavu, kao Ukrajini:  A šta drugo da kaže čovjek

Region

Comments 9

Vučić o izjavi mandatara Vučevića da će se Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji priznanje Kosova obiti o glavu, kao Ukrajini: A šta drugo da kaže čovjek

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas novinarsko pitanje o izjavi mandatara Vučevića da će se Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji obiti o glavu priznanje Kosova, kao što je Ukrajini.

"Sa tom vrstom bezobrazluka se svakoga dana suočavamo. Milošu su, bukvalno iz konteksta izvukli izjavu. To je jedna politička izjava. A šta drugo da kaže čovjek, valjda treba da govori divno je što ste priznali Kosovo i oduševljeni smo. Ili kada neko častan nešto učini, poput Maje Vukićević, oni odmah sjutradan, da bi se izvinjavali malo Albancima, malo više Amerikancima, kažu- Ej, idi ti u Prištinu, sad tamo reci da ih volimo najviše na svijetu, pa ona trči jadna dolje. Mi vas volimo, dragi Prištevci i drago Kosovo, najviše na svijetu, vi ste za nas nezavisna zemlja i tako dalje. Šta hoćete u stvari da kažemo", rekao je Aleksandar Vučić. 

Podsjetimo, mandatar Miloš Vučević je u avgustu prošle godine izazvao oštre reakcije crnogorske javnosti nakon poruke  da su se Crna Gora i Sjeverna Makedonija ogriješile o Srbiju priznajući nezavisnost Kosova, ističući da to predstavlja miješanje u unutrašnje stvari jedne zemlje.

"Ogriješili ste se i to će vam se obiti o glavu, kao što se u Ukrajini obija o glavu svima koji su promovisali Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu. Otvorili ste Pandorinu kutiju. Smiješni su vaši birokratski odgovori da je Kosovo sui generis, da je to poseban slučaj. Ne vjeruje vam ni Aljbin Kurti, ni Tirana u to", rekao je Vučević tada za TV Pink.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Zzzzzzz

Gresite obice se o glavu Rusiji agresoru a ne Ukrajini!

Tajfun

Izgleda izazivaju jos jednu NATO intervenciju.

Ante

Srpski su fašisti / radikali / četnici uvijek bili kreativni / lukavi / perfidni. U tom je smislu najjači dokaz da su s Pavelićem imali potpisana 4 ugovora o savezništvu - pod pokroviteljstvom Nijemaca i Talijana, a u isto su vrijeme vršili genocid nad muslimanima u ist. Bosni!