23 °

max 23 ° / min 15 °

Petak

17.05.

23° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tepić: Pravi premijer Srbije će biti Andrej Vučić kog će ustoličiti njegov brat

Izvor: Screenshot Youtube (N1)

Region

Comments 1

Tepić: Pravi premijer Srbije će biti Andrej Vučić kog će ustoličiti njegov brat

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde i poslanica Marinika Tepić rekla je na današnjoj sjednici Skupštine da će se nova Vlada samo zvanično zvati po Milošu Vučeviću.
 
„Sve što treba da znate o ovoj Vladi koja će se samo zvanično zvati po Milošu Vučeviću – jeste da će pravi premijer zapravo biti Andrej Vučić. Ovom Vladom će Aleksandar Vučić ustoličiti svog brata za premijera. I svi koji će u njoj biti i svi koji će za nju glasati misle da rade baš dobru stvar čineći sretnim svog gospodara, ali ne shvataju onu ključnu. Da Aleksandar Vučić više nikome od vas ne vjeruje ama baš ništa“, rekla je poslanica Tepić. 

 Kako je navela, predsjednik Srbije nema povjerenja u svoje poslanike.

„Do te mjere vam ne vjeruje da na kraju svog brata stavlja za šefa izvršne vlasti ove države baš kako je i na čelo stranke stavio svog brata, samo se neće slikati. Hajde što vas je isponižavao da bez njega ne vrijedite ništa, da za vas niko ne bi ni glasao, to vam je pokazao da ni u koga nema povjerenja. I mi danas svjedočimo takozvanom izboru Vlade ove države, a zapravo ustoličenju La Familie na čelu Srbije“, istakla je. 

Kako je istakla stariji su čuli za Cosa Nostru, mlađi za Ndragetu, ali suština je ista.

„Mafija na čelu države. Vulin se vraća. Lončar se vraća. Pametnom dosta. Znate, kada je uhapšena policajka iz Valjeva Katarina Petrović samo zato što je potvrdila da je prvi kum Srbije Aleksandra Vučića, Nikola Petrović izazvao saobraćajnu nezgodu i povrijedio dvije žene pod dejstvom alkohola i kokaina, onda sam prvi put čula komentare – pa polovina Vlade koristi narkotike i to ministarski kokain, najbolji. I da je sreća što neki ministri imaju vozače, inače bi izazivali saobraćajke kao i Nikola Petrović“, zaključila je.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Vanja

Sve je dozvoljeno kada ti Hill "cuva ledja". Amerikanci nikada nisu bili gadljivi na autokrate, cak sta vise.