13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sestra ubijene pjevačice traži starateljstvo nad njenom ćerkom

Region

Comments 0

Sestra ubijene pjevačice traži starateljstvo nad njenom ćerkom

Izvor: Blic

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pjevačice Jelene Marjanović, odlučila je da traži starateljstvo nad Jeleninom i Zoranovom ćerkicom Janom.

Naime, kako saznaje Blic, mlađa sestra brutalno ubijene pjevačice, na ovaj potez se odlučia nakon što je saznala da joj je danas u Višem tužilaštvu oduzet status oštećene u postupku koji se vodi povodom Jeleninog ubistva.

Oduzimanje statusa oštećene znači da Teodora neće moći da se pridruži krivičnom gonjenju svog zeta Zorana Marjanovića, kao ni da preduzme korake koji bi pomogli u istrazi ovog zločina.

Kako kaže Predrag Savić, punomoćnik porodice Krsmanović Teodora će se žaliti i Državnom vijeću tužilaštva zbog današnjeg ophođenja prema njoj. On je dodao da je danas na silu bio izbačen sa Teodorinog saslušanja upravo jer joj je tek danas saopšteno da joj je oduzet status oštećene.

"Teodora je dobila poziv na saslušanje kao svjedok - oštećena, a i mi kao njeni punomoćnici. Međutim, danas je tužilac ukinuo to na zahtjev odbrane. Samim tim stiče se utisak da se odbrana Zorana Marjanovića više plaši punomoćnika nego javnog tužioca, jer mi ukidanjem gubimo pravo da imamo uvid u spise predmeta, ali ni da prisustvujemo saslušanju. Faktički, Teodora je sada svjedok kao i bilo koji drugi", navodi Savić.

On je rekao da su se prema sestri ubijene pjevačice ponašali neprofesionalno.

"Ponašali su se neprofesionalno. Teodora se osjećala kao da se njoj sudi, a ne da je došla da svojim iskazom pomogne u istrazi ubistva njene sestre", rekao je Savić.

Jednostavnije rečeno, Teodori su postavljena konkretna pitanja, ona je na njih odgovorila, i iako je sestra ubijene Jelene ona više prava da se miješa u istragu - nema. Takođe, nema pravo ni da prisustvuje ostalim saslušanjima, niti da ima uvid u spise slučaja...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR