16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Mi radimo i valorizujemo potencijale, oni bojkotuju državu i za to primaju platu

Politika

Tag Video
Comments 1

Marković: Mi radimo i valorizujemo potencijale, oni bojkotuju državu i za to primaju platu

Autor: Antena M

  • Viber

Zamjenik predsjednika DPS-a i nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“, Duško Marković, posjetio je juče Opštinu Ulcinj i održao sastanke sa mladima i predstavnicima mjesnih odbora.

Na sastanku koji je juče održan Marković je kazao da se Demokratska partija socijalista bori za stabilnost, nezavisnost i evropsku budućnost Crne Gore te da će u narednom periodu valorizovati potencijale Ulcinja.

,,To je Ulcinj u kojem ćemo sve njegove potencijale u turizmu, poljoprivredi, i drugim sektorima staviti u funkciju potreba građanja Ulcinja. I vidjeli ste da imamo prve hotele tog tipa, da smo danas najavili prvi hotelski rizort sa 5 zvjezdica na zahvatu Velike plaže.“

Zamjenik predsjednika DPS-a je potom govorio o proizvodnji koja postoji na Šasu kao i o infrastrukturnim projektima koje je opština predvođena DPS-om realizovala u prethodnom periodu. Nakon toga, on se osvrnuo i na političku konkurenciju za koju je kazao da su godišnji odmor, na kojem su bili 4 godine, prozvali bojkotom:

,,Četiri godine bojkota najvišeg zakonodavnog demokratskog tijela u zemlji. To nije bojkot rada Parlamenta, to je bojkot države i njene budućnosti. Za svo to vrijeme su svakog prvog uredno bili na blagajni i uzimali podebele plate”, kazao je on.

Nosilac liste DPS-a je na kraju kazao da su predstavnici opozicije pokušali da unize Parlament i da ga pretvore u bokserski ring, te da su četiri godine pokušavali da unište najveću vrijednost Crne Gore - multietnički i multikonfesionalni sklad.

,,Ovakva politika, koja udara na temeljne crnogorske vrijednosti biće poražena 30. avgusta i Demokratska partija socijalista će nastaviti da odlučno vodi državu putem napretka i prosperiteta, na dobro svih njenih građana.” - zaključio je nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru - DPS Milo Đukanović“, zaključio je on.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Dejan V.

Postovani g-dine Markovicu, Ovi veliki radnici koji udaraju i pale CGoru nimalo nesmeta sto primaju nezaradjena primanja jer nemaju nista od onoga sto ljudi imaju.Zato ne ocekujte da ce sami prestat uzimat.Nedozvoljavate nikom da uzima ono sto nije zaradio.Zato ste tu.