19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Banović: Hapšenja su postala zabava za narod, razgovor o nestranačkom savezu SD, SDP i LP ide u pozitivnom pravcu

Javna rasprava

Tag Video
Comments 3

Banović: Hapšenja su postala zabava za narod, razgovor o nestranačkom savezu SD, SDP i LP ide u pozitivnom pravcu

Autor: Antena M

  • Viber

Hapšenje direktorice ASK-a Jelene Perović bila je jedna od tema naše emisije Javna rasprava. Gost Borislav Banović, zamjenik predsjednika SDP kazao je da je hapšenje postalo zabava za narod.

"Ja mislim da u pozadini, u ostavi svih ovih priča koje dobijaju neki daleki eho i na ovakve slučajeva kao što su ovi juče, ili prije nekoliko mjeseci ili prije godinu, postoji naš spor kao zajednice o suštini zajednice i o pravcu u kojom se ta zajednica kreće.

Mislio sam da ćemo kroz ovih 30 godina sazrijevanja te blokovske podjele se donekle, bar malo relaksirati, ali nažalost ne možemo, što sad prepoznajem da je ta vrsta revanšizma ličnog karaktera", kaže Banović.

Govoreći o nestranačkom savezu SD, SDP i LP Banović kaže:

"Kako ja gledam na stvari, stvari idu u pozitivno, jer ja gledam na stvari da je u Crnoj Gori previše partija, ja kao politikolog to mislim, da je to šteta za politički život, da to više nisu partije toliki broj koji je zasnovana u vrjedonosnim, ideološkim, političkim potrebama, interesima ljudi, građana i tih ljudi koji vode, nego ona čisto grupnim, kolektivnim pozicijama.

Sad se neke razdvajaju, PES, razdvajaju se Demokrate, to je za crnogorsko društvo loše. Zato je to svijetla tačka, ukoliko se desi u principijelnom smislu, da se neko objedinjuje, da se ne dijeli, da se socijalno-demokratička partija. To je dobro, koliko ja znam, ide se konstruktivno, lagano i ne treba žuriti", naglasio je Banović.

Cijelu emisiju možete pogledati na linku ispod:

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

mijo popovic

DF Rajetinski mentalitet. Samo kod nas je "elita gora od rulje". Mjesec dana je suverenisticka javnost bila zgrozena zbog spaljene lutke Andreja Nikolaidisa, sad nevini, bolesni covjek umire u zatvoru i svi cute. Nevjerovatan stepen moralne bijede i imbecilnosti

JF

@mijo popovic Tacno tako niko vise ne pominje Katnica, dusa me boli zbog ovakve nepravde prema jedom cestitom covjeku. Isto ce biti kada privedu i Mila??? Nema, postali smo crkvena i srbijanska kolonija.

mijo popovic

Crna Gora je mrtva: politicari, intelektualci, aktivisti civilnog drustva su sitni kalkulanti. Ne pominje vise niko Milivoja Katnica, covjeka koji je spasio zemlju građanskog rata, vjerovatno najgoreg u njenoj istoriji. I ukoliko umre u zatvoru onda ce liti krokodilske suze.